Moderátor: Bohuš
Slavisimo píše:nejedeme
Kua to je novinkaKFJ píše:Tak jsem si splnil takovej malej detskej sen, bude mi zapujcena Formule 3 ktera jezdila republiku kopce (Zmeskal), trochu mam problem s tim ze s ni pojedu rovnou kopec, precejenom okruh ma o dost vic vyresenou bezpecnost nez kopec, tak mi drzte palce at to nerozsekam![]()
netusim, na fotce je jinak polepena nez co jezdi ted, ale ze by jich mel vic o tom nevim... necham se prekvapit...Slavisimo píše:KFJ:to je ta s kterou jezdi ted nebo jaka?
jo takhle uz chapuKFJ píše:netusim, na fotce je jinak polepena nez co jezdi ted, ale ze by jich mel vic o tom nevim... necham se prekvapit...Slavisimo píše:KFJ:to je ta s kterou jezdi ted nebo jaka?
No tak tu, co s ní jezdí ti určitě nepůjčí, za 1) : neumíš jezdit , za 2) každé auto zboříš, 3) autům nerozumíšKFJ píše:netusim, na fotce je jinak polepena nez co jezdi ted, ale ze by jich mel vic o tom nevim... necham se prekvapit...Slavisimo píše:KFJ:to je ta s kterou jezdi ted nebo jaka?
no dopiči LOOOOOOLLadislav píše:
No tak tu, co s ní jezdí ti určitě nepůjčí, za 1) : neumíš jezdit , za 2) každé auto zboříš, 3) autům nerozumíš![]()
martin píše:no dopiči LOOOOOOLLadislav píše:
No tak tu, co s ní jezdí ti určitě nepůjčí, za 1) : neumíš jezdit , za 2) každé auto zboříš, 3) autům nerozumíš![]()
![]()
a hlavne nevim jakej to ma predstih vlastneLadislav píše:No tak tu, co s ní jezdí ti určitě nepůjčí, za 1) : neumíš jezdit , za 2) každé auto zboříš, 3) autům nerozumíšKFJ píše:netusim, na fotce je jinak polepena nez co jezdi ted, ale ze by jich mel vic o tom nevim... necham se prekvapit...Slavisimo píše:KFJ:to je ta s kterou jezdi ted nebo jaka?![]()
tak nedelej píčoviny,seď doma na prdeli a studujKFJ píše:a hlavne nevim jakej to ma predstih vlastneLadislav píše:No tak tu, co s ní jezdí ti určitě nepůjčí, za 1) : neumíš jezdit , za 2) každé auto zboříš, 3) autům nerozumíšKFJ píše: netusim, na fotce je jinak polepena nez co jezdi ted, ale ze by jich mel vic o tom nevim... necham se prekvapit...![]()
![]()
![]()
co je s motorem? mas nejake interni info?Lander píše:Jedná se o Ralta, né o Dallaru, občas s ním jezdí Moural. Ta formule má motor trošku před smrtí, ale i tak pojede určitě skvěle...
Lander
No o tom Raltu se ví, že ten motor zrovna není good, to ale neznamená, že ta formule nejede, že není na absolutní vítězství... Jde o to, že takové to maximum u dvoulitrů je cca 300 koní, ale tady tento je takový divný, no může mít tak 220 koní, tak jak ta má MR2ka....KFJ píše:co je s motorem? mas nejake interni info?Lander píše:Jedná se o Ralta, né o Dallaru, občas s ním jezdí Moural. Ta formule má motor trošku před smrtí, ale i tak pojede určitě skvěle...
Lander
Zmeskal tvrdi ze ma 270 PS...Lander píše:No o tom Raltu se ví, že ten motor zrovna není good, to ale neznamená, že ta formule nejede, že není na absolutní vítězství... Jde o to, že takové to maximum u dvoulitrů je cca 300 koní, ale tady tento je takový divný, no může mít tak 220 koní, tak jak ta má MR2ka....KFJ píše:co je s motorem? mas nejake interni info?Lander píše:Jedná se o Ralta, né o Dallaru, občas s ním jezdí Moural. Ta formule má motor trošku před smrtí, ale i tak pojede určitě skvěle...
Lander
Ale nechci dělat nějaké bububu, toto je prostě známé info, ale i tak jízdá s ní prostě je určitě pekelná a můžu jen závidět...
Lander
Hele, nechci v tom dělat nějaký dusno, je to info co jsem slyšel z více stran, i od lidí, co se dostan(ou/li) přímo k němu do dílny...KFJ píše:Zmeskal tvrdi ze ma 270 PS...Lander píše:No o tom Raltu se ví, že ten motor zrovna není good, to ale neznamená, že ta formule nejede, že není na absolutní vítězství... Jde o to, že takové to maximum u dvoulitrů je cca 300 koní, ale tady tento je takový divný, no může mít tak 220 koní, tak jak ta má MR2ka....KFJ píše: co je s motorem? mas nejake interni info?
Ale nechci dělat nějaké bububu, toto je prostě známé info, ale i tak jízdá s ní prostě je určitě pekelná a můžu jen závidět...
Lander
ja jsem si to myslelLadislav píše:No tak tu, co s ní jezdí ti určitě nepůjčí, za 1) : neumíš jezdit , za 2) každé auto zboříš, 3) autům nerozumíšKFJ píše:netusim, na fotce je jinak polepena nez co jezdi ted, ale ze by jich mel vic o tom nevim... necham se prekvapit...Slavisimo píše:KFJ:to je ta s kterou jezdi ted nebo jaka?![]()
Zato ta Supra v posledním TM se ti povedla - opravdu jsem ještě V6 Supru nevidělKFJ píše:a hlavne nevim jakej to ma predstih vlastneLadislav píše:No tak tu, co s ní jezdí ti určitě nepůjčí, za 1) : neumíš jezdit , za 2) každé auto zboříš, 3) autům nerozumíšKFJ píše: netusim, na fotce je jinak polepena nez co jezdi ted, ale ze by jich mel vic o tom nevim... necham se prekvapit...![]()
![]()
![]()
tak to sem nezaregistroval ale tech blabolu je tam asi vic...uz se to resilo v topicu jak zlepsit reakci turba...leon4x4 píše:Zato ta Supra v posledním TM se ti povedla - opravdu jsem ještě V6 Supru nevidělKFJ píše:a hlavne nevim jakej to ma predstih vlastneLadislav píše: No tak tu, co s ní jezdí ti určitě nepůjčí, za 1) : neumíš jezdit , za 2) každé auto zboříš, 3) autům nerozumíš![]()
![]()
![]()
![]()
Spíš by jsi měl nastavit svůj předstih a začít brzdit dřív než bude pozdě.
hmm, koukam na to, husty je to ze je to prevzatej matros a i kluciii v Japanu se nekdy seknouleon4x4 píše:Zato ta Supra v posledním TM se ti povedla - opravdu jsem ještě V6 Supru nevidělKFJ píše:a hlavne nevim jakej to ma predstih vlastneLadislav píše: No tak tu, co s ní jezdí ti určitě nepůjčí, za 1) : neumíš jezdit , za 2) každé auto zboříš, 3) autům nerozumíš![]()
![]()
![]()
![]()
Spíš by jsi měl nastavit svůj předstih a začít brzdit dřív než bude pozdě.
leon4x4 píše:Tvé výrazové prostředky mne vážně udivují. Pomalu přestávám věřit, že to píšeš opravdu ty.