A to ještě ráno,zastřelil svou advokátku v OV u ní v kanceláři,v centru :-o
Moderátor: Dave0401
ty jsi slabotaAladin píše:mamka dělá na úřadě, tak večer budu vědět více...
mno počkej jak budeš něco chtít...F.l.a.n.e.l. píše:ty jsi slabotaAladin píše:mamka dělá na úřadě, tak večer budu vědět více...vysocí činitelé MP havířov mě ihned informovali
v Havru jsou měštáci fakt akční HUHU a BUBU. vystřelit je na Mars .jak tam stojí před tím velkým rondlem u hřbitova nebo co to je . radar jak zaměřovač raket ,země vzduch, z roku 1980. a tváří se jak mistři světa .V-Y-V-I píše:jj,Měštáci mi připomínali jak něajkou zásahovku z New Yorku.
mám alergii na blbečky ve fábiíchAladin píše:
F.l.a.n.e.l.: co to bylo dnes u toho kaufu? "máš problém do pi*e?"
F.l.a.n.e.l. píše:mám alergii na blbečky ve fábiíchAladin píše:
F.l.a.n.e.l.: co to bylo dnes u toho kaufu? "máš problém do pi*e?"
toho znám má tady v Orl firmu Trestles značka nějaký 4444 nebo tak nějak , je to ten co měl to žlutý a zrušil ho ,V-Y-V-I píše:Viděli jste někdo dneska kolem jedné hodiny to černé Lambo s tím páprdou?? Ku´va,ten se v tom vyžíval,pořád meziplyn,na přechodech vždy ochotně zastavil....
Ale kurde ten zvuk.......PSYCHO !!!! Neuvěřitelný řev !
MaďaluboT4 píše:toho znám má tady v Orl firmu Trestles značka nějaký 4444 nebo tak nějak , je to ten co měl to žlutý a zrušil ho ,V-Y-V-I píše:Viděli jste někdo dneska kolem jedné hodiny to černé Lambo s tím páprdou?? Ku´va,ten se v tom vyžíval,pořád meziplyn,na přechodech vždy ochotně zastavil....
Ale kurde ten zvuk.......PSYCHO !!!! Neuvěřitelný řev !
a ja videl i slysel-----maraaaaaasssssssssssssssssAladin píše:a já neviděl