Distancování TCB od sprintů
Distancování TCB od sprintů
řekl bych, že reportáž v 18:00 by sama o sobě byla celkem dobrá, jen mě prudil opět přítomný Vaněk a jeho idiotský řeči... ale na to si asi budem muset zvyknout!
jen mě napadá, nebudou lidi zmateni přítomností I.C.ka když předtím vystupoval jako ten co se účastní závodů a teď se od nich jako člen klubu distancuje? neberte tenhle kec z vašeho tuningářského pohledu, ale z pohledu nezasvěcených!
jen mě napadá, nebudou lidi zmateni přítomností I.C.ka když předtím vystupoval jako ten co se účastní závodů a teď se od nich jako člen klubu distancuje? neberte tenhle kec z vašeho tuningářského pohledu, ale z pohledu nezasvěcených!
Neboooj hodim to na domovskej web....Briann píše:kua kluci hodte nejakej odkaz ja to chci videt:-)
jo a jinak I.C. v te prvni reportazi rekl akorat ze pro cast lidi je prioritni sprint ne ze se jich ucastni a pak rekl domnenku ze si mysli ze se pojedou...tot vse...
jeste cekam na to co bude v Udalostech komentare
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Slavku, jak rika Bradman ... ja prece nikdy nikde netvrdil, ze sprinty jezdim a ze to podporuju nebo podobne. Ja v prvni reportazi rikal jen fakta ... "... nekteri sprinty jezdi, jezdi se tak a tak a dneska nejspis opet pojedou...".
Ja prece nikdy netvrdil, ze jezdim nejaky nelegalni zavody.
Z toho duvodu si muzu klidne dovolit se od sprintu distancovat. A kdyz se naseru, tak je muzu v TV klidne i odsoudit a porad si nebudu v mediich protirecit.
Z toho duvodu si muzu klidne dovolit se od sprintu distancovat. A kdyz se naseru, tak je muzu v TV klidne i odsoudit a porad si nebudu v mediich protirecit.
jasný chlope, mě nešlo o to, že ty by jsi jezdil nebo to podporoval, ale o to, že dotyčné obyvatelstvo, chovající se jako stádo ovcí, se musí zamyslet a pochopit hlavně tu první reportáž a pak jim to bude dávat smysl, ale jak to tak znám, tak je to přesně naopak... ale nechme toho, moc se vám to povedlo a pevně věřím tomu, že to bude mít nějakej dopad! ostatně, uvidí se na tomto sraze, na kterým samozřejmě opět zase nebuduI.C. píše:Slavku, jak rika Bradman ... ja prece nikdy nikde netvrdil, ze sprinty jezdim a ze to podporuju nebo podobne. Ja v prvni reportazi rikal jen fakta ... "... nekteri sprinty jezdi, jezdi se tak a tak a dneska nejspis opet pojedou...".

Takze jsi ten sprint nikdy nejel?I.C. píše:Slavku, jak rika Bradman ... ja prece nikdy nikde netvrdil, ze sprinty jezdim a ze to podporuju nebo podobne. Ja v prvni reportazi rikal jen fakta ... "... nekteri sprinty jezdi, jezdi se tak a tak a dneska nejspis opet pojedou...".
Clio RS 2.0 16V 239Hp 233Nm 860kg, Autodrom Most 1:54:35 http://www.ClioSport.cz
No, kdybys poslouchal pozorne, tak by Ti bylo jasny, ze na tom nezalezi.Břéťa píše:No rekl bych ze ano pokud se od nich chces(te) distancovat...I.C. píše:Zalezi na tom?Břéťa píše:Takze jsi ten sprint nikdy nejel?
I kdybych ty sprinty jezdil 4x denne, tak jsem v TV mluvil pravdu, protoze doslova "se distancujeme od organizovani techhle sprintu".
Breto, tohle si neber osobne

Vazeni, taky vas vsechny sere, ze i presto ze si davame takovou praci s volbou vhodnych slov, lidi si vzdycky z kazdych novin, TV a radia vezmou jen to co chcou?