a ještě jednu otázku... to zabarvení do oranžova dělá teda folie.. nebude vadit když dělám jinou barvu?? vyndavá se???
Mel by funkovat, ale jeste jsem to nedelal, kazdej ma otacomer.Mike Mad píše:4erik> fungujou a jdou bez dalsich zasahu vymenit budiky bez otackomeru za ty s otackomerem? furt nevim jestli koupit cely budiky nebo jen pridavnej
Jestli máš namysli přístrojovku s budíkama, tak ji rozdělej a uvidíš ... i když nechápu, co ti tam může oranžově svítit. Já jsem to rozdělal a nic oránžovýho jsem tam neměl.Kabosh píše:já se chce zeptat, jak se zbavit toho oranžovýho podsvícení přístrojovky, já jsem tam dal nový čirý žárovičky a stále je to oranžový. Jak ste se toho zbavili?
no ten světlovodivej plast tam budu mít oranžovej, zkoušel sem tam dát ty samý žárovičky, akorát ne čirý, ale modrý a svítí mě to zeleneVelbloud píše:no já to mám zezadu komplet tištěný spoje... Ty koukám jen kousek....
podle mě pod budíkama je naoranžovělej světlovodivej plast.... ale nevím jestli jde vyndat.. tak rozebraný jsem to ještě neměl...
To nejsou ty neony, které patří u nohou ... ty tam teprve dám.Mike Mad píše:palus> ty neony na bokach nejsou dobre umisteni, kupoval jsem 5krat novy pote co mi je furt nekdo lamal. nakonec jsem je dal pod palubku a super
Tady tyhle jsou kratičké ... tak snad vydržejMike Mad píše:jinak ja sem nechaval u kamose predelavat i komplet radio
Snad ti pomůže obrázek ...Velbloud píše:To Paluš:
vypadá to skvěle... já o víkendu dozapojovával woofer se zesikem ve služebáku a pak jsem se na chvilku vrhnul také na to podsvícení.. udělal jsem zatím jen stedovej panel.. ale budu ho muset ještě rozebrat, protože mitam moc nesedí.. je s tím teda sra.í že by člověk neřek... fakt že jo... ale vypadá to skvěle..
hele prosím tě jak se vyndavá středvý vypínač ( na regulaci intenzity foukání a zahřátí zadního skla)?? vůbec mi nešel z toho plastu ven... - jde nějak rozdělat aby se do něj též dala ledka??
Mike Mad píše:aha...takze u mne opravdu fungovalo nasili...je to rok, tak uz mi hlava neslouzi
No že váháš ... sem s nimaMike Mad píše:mam sem dat fotku svojiho opla? to radsi nechtej nebo si pobrecis vsechny kapesniky co mate doma. ja nejsem tuner, ja sem destroyer
no samozřejmě, dej to sempaluš píše:No že váháš ... sem s nimaMike Mad píše:mam sem dat fotku svojiho opla? to radsi nechtej nebo si pobrecis vsechny kapesniky co mate doma. ja nejsem tuner, ja sem destroyer
A co vy ostatní ... nic ? To by mně mrzelo ...
Já mám za řadičkou ovládání oken - nestandart, tak od tam tud jsem vzal napájení, co osvěcujou spínače ovládacích knoflíků.Kabosh píše:to paluš: chlape prosím tě jak si zapojil ty neony vedle nohou, myslím odkud jsou napájené?