Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
Neboj taky se dočkášmadman píše:nj bobri

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- F.l.a.n.e.l.
já to nevětral, já zkoušel, kolik vydrží ještě zadní tlumiče v té zatáčce...luboT4 píše: je to v poho já sem byl v přestrojení takže se neomlouvej, měl jsi když už jsi větral auto dojet za nama do Bohumína chtěl sem ti to navrhnout ale 1.2 Htp už něměla sílu,

Jinak není problém někdy přijet za váma do Bogumína

Rád bych totiž viděl toho červeného G3 2,9vr6 syncro... (nemůžu si vzpomenout na nick). On asi ale tento rok už dojezdil,co?
až pojedeš předemnou v tétéčku, tak si budu připadat, jak kdybych řídil HTP já

Dan: doufám že si nefotil přemisťovadlo i s mou spz...

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Zdravím Tě PIETROF.l.a.n.e.l. píše:Rád bych totiž viděl toho červeného G3 2,9vr6 syncro... (nemůžu si vzpomenout na nick). On asi ale tento rok už dojezdil,co?

OCTAVIA II COMBI TDI ELEGANCE
FORD TRANZIT T 125 330M
SUZUKI VOLUSIA VL 800
FORD TRANZIT T 125 330M
SUZUKI VOLUSIA VL 800
správnej přístupPietro píše:Zdravím Tě PIETROF.l.a.n.e.l. píše:Rád bych totiž viděl toho červeného G3 2,9vr6 syncro... (nemůžu si vzpomenout na nick). On asi ale tento rok už dojezdil,co?, myslím , že rosypanou převodovku dám celkem rychle dokupy tak se ještě letos určitě ukážu , aspoň doufám , protože to chci ještě provětrat

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
- F.l.a.n.e.l.
Pietro: dej vědět a pojedu do bohumína taky...luboT4 píše:správnej přístupPietro píše:Zdravím Tě PIETROF.l.a.n.e.l. píše:Rád bych totiž viděl toho červeného G3 2,9vr6 syncro... (nemůžu si vzpomenout na nick). On asi ale tento rok už dojezdil,co?, myslím , že rosypanou převodovku dám celkem rychle dokupy tak se ještě letos určitě ukážu , aspoň doufám , protože to chci ještě provětrat

Dan: bych tě klepnul

VYVI:

Hanuš: všichni policisté tu SPZ znají, jelikož otec je v jisté instituci zaměstnán né zrovna jako "šlapka"
Mě šlo spíše o to,že když chce někdo "vybrat" nějaké auto,tak není problém si zajít na magistrát a zjistit si majitele a adresu

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

no s tema SPZ (RZ) to je nekdy spatne .. ale co nadelas ...
to je dan za hezkou SPZ (RZ)

to je dan za hezkou SPZ (RZ)

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Sem nevedel ze je to 1.6ka

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- F.l.a.n.e.l.
Dave: neřekl bych , že je to zrovna hezká RZ
nicméně za tuctovou ji také nepovažuji 

- F.l.a.n.e.l.
jestli je chceš na hrabání, tak mám přesně takové falkeny... ale jsou sliskané z vnitřní strany... na normal ježdění to nebude

Na hrabání ? Se SYNCREMF.l.a.n.e.l. píše:jestli je chceš na hrabání, tak mám přesně takové falkeny... ale jsou sliskané z vnitřní strany... na normal ježdění to nebude

OCTAVIA II COMBI TDI ELEGANCE
FORD TRANZIT T 125 330M
SUZUKI VOLUSIA VL 800
FORD TRANZIT T 125 330M
SUZUKI VOLUSIA VL 800
Sly je doma....3x hurááááááááááááááááá 

Bylo skvele. Afrika je jako z jineho sveta. Byl jsem se podivat v Kahire. Mesto ma 25mil obyvatel. proteka jim reka Nil. V bohatsi casti Kahiry je to pekna podivana. Obedval jsem primo na hausebotu na Nilu, ale v te chude ctvrti je Nil jedna velkasplaska. Egyptane tam perou pradlo, koupaji se tam spolu s koni, hazeji tam vselijaky bordel. Ma to spis vzhled oleje, nez reky. Pro Evropana smrtelnenebezpecna,. obsahuje spoustu bakterii, se kterymi se nase telo nevyrovna. Dale jsem se byl podivat v Gize, na Pyramidy, na sfingy. Jedinecny zazitek. Mam cca 300 fotek. neumim fotit, ale pro orientaci by to mohlo stacit. Byl jsem v Kahirskem muzeu. To me opravdu dostalo. autenticke mumie, 8. div sveta - socha jednoho z faraonu z jakehosi materialu, ktery je tvrdsi nez diamant. Egyptane nasi zpusob, jak ho opracovat. V te dobe neznali kovove predmety. Fakt tam na me dychla minulost, cca 4000let zpet. Miliony autentickych kousku. Bylo bohuzel strasne malo casu.
Jinak z pobytu. Se slovenskou cestovkou nebyl zadny problem, naopak doporucuji, zajezdy jsou opravdu levnejsi. All inclusive je masakr. Finlandia, Hohhnie Walker Black Label, Finlandia, Oizo (nebo jak se to jmenuje)
brandy, gin, pivo, vino a stoly praqskajici pod tihou zradla. Egyptane jsopu vesele kopy, ale v Gioze byli docela otravni. Clovek se musi naucit rikat jen No, No, No, jinak se jich nezbavi. Jinak neumi moc anglicky, takze se clovek tezko domluvi. Vodni dymka jedinecny zazitek. Egyptske masaze taky dost dobry.
2 negativni dojmy - prave jsem zjistil, ze me jeden vyber stal 140 Kc (tytytyty eBanko)
- spatne koupani na plazi. cca 300m vody po kotniky. Byl jsem se podivat v cca 15km vzdakenem rezortu - Marina - tam krome vody po kotniky meli jeste uprostred plaze tezebni plosinu
Zajimavost, byl jsem v centru zvanem El Gouna (cti El Guňa)
Sranda jsou tamni taxiky. Rika se jim TokTok a je to takova velorexka. Je to relativne levny a rychly zpusob dopravy, ale chce to pevne nervy. Egyptane jezdi jako prasata. Nesviti. Kdyz uz, tak jen vystraznymi blinkry, dalkovymi nebo parkovackama.
Zazitku je spousty. Postupne se mi vybavuje jeden za druhym. Cesta do Kahiry trvala z Hughardy cca 6 hodin v doprovodu vojenskeho konvoje. jedna cast Kahiry je postavena na smetristi. Masakr. Dopravni situace v kahire je nezvladnutelna. Vyhrava ten, kdo vic troubi.
Jinak z pobytu. Se slovenskou cestovkou nebyl zadny problem, naopak doporucuji, zajezdy jsou opravdu levnejsi. All inclusive je masakr. Finlandia, Hohhnie Walker Black Label, Finlandia, Oizo (nebo jak se to jmenuje)

2 negativni dojmy - prave jsem zjistil, ze me jeden vyber stal 140 Kc (tytytyty eBanko)
- spatne koupani na plazi. cca 300m vody po kotniky. Byl jsem se podivat v cca 15km vzdakenem rezortu - Marina - tam krome vody po kotniky meli jeste uprostred plaze tezebni plosinu

Zajimavost, byl jsem v centru zvanem El Gouna (cti El Guňa)

Sranda jsou tamni taxiky. Rika se jim TokTok a je to takova velorexka. Je to relativne levny a rychly zpusob dopravy, ale chce to pevne nervy. Egyptane jezdi jako prasata. Nesviti. Kdyz uz, tak jen vystraznymi blinkry, dalkovymi nebo parkovackama.
Zazitku je spousty. Postupne se mi vybavuje jeden za druhym. Cesta do Kahiry trvala z Hughardy cca 6 hodin v doprovodu vojenskeho konvoje. jedna cast Kahiry je postavena na smetristi. Masakr. Dopravni situace v kahire je nezvladnutelna. Vyhrava ten, kdo vic troubi.
Live4Ride Syndicate
El Guňa.....

martin bude mit radost, ze na neho egyptani mysleli

martin bude mit radost, ze na neho egyptani mysleli