Nemate fotky HKS SSQV zevnitr?
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Nemate fotky HKS SSQV zevnitr?
Zdravim, nemate nekdo detailne ofoceny rozbrany tento BOV? Nebo klidne nejakou repliku. Jednu repliku mam a chtel bych zjistit v cem se to lisi, pripadne to nejak upravit. Diky
S2 ABY Coupe in ressurection
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
ex Yellow Punto GT 2.0 16VT & 20VT
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
- Bidrin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nemate fotky HKS SSQV zevnitr?
Je to stejný rozdíl jako mezi botama PUMA a PLIMA z Asie ...PhoB píše:Zdravim, nemate nekdo detailne ofoceny rozbrany tento BOV? Nebo klidne nejakou repliku. Jednu repliku mam a chtel bych zjistit v cem se to lisi, pripadne to nejak upravit. Diky
Nový e-shop - www.bidrinperformance.com/shop
Zkrácené řazení, Blow Off Valve, Oil Catch Tank, Boost Controllers (MBC), řadící páky, rozpěrné tyče, odlehčené řemenice a další specialitky pro vaše auto.
Zkrácené řazení, Blow Off Valve, Oil Catch Tank, Boost Controllers (MBC), řadící páky, rozpěrné tyče, odlehčené řemenice a další specialitky pro vaše auto.
No nerekl bych, ze az takovy...
Zde je rozdelana replika:
http://180sx.locost7.info/images/bov_internal.jpg
Zajimalo by mne, jestli je v te matici(s cernym stredem) dirka pro vyrovnavani tlaku pred a za membranou. V me napodobenine dirka je, ucpal jsem ji a zda se mi, ze ventil otvira vic(ma uplne jiny zvuk).
Zde je rozdelana replika:
http://180sx.locost7.info/images/bov_internal.jpg
Zajimalo by mne, jestli je v te matici(s cernym stredem) dirka pro vyrovnavani tlaku pred a za membranou. V me napodobenine dirka je, ucpal jsem ji a zda se mi, ze ventil otvira vic(ma uplne jiny zvuk).
S2 ABY Coupe in ressurection
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
Delta Integrale 16V
remote Lancer EVO8
ex JDM STI typeR ver3
- Bidrin
- Kontaktovat uživatele:
Dost podstatný rozdíl může být třeba ve kvalitě membrány - shodou okolností zatím pracuju ve firmě, která v podstatě udává celosvětový standart v ovládání a používání všech dostupných plynů (od svařovacích hořáků až po speciální redukční stanice na superčisté plyny pro laserové technologie) a vzhledem k obrovským objemům výroby vyrábíme některé díly v Asii, takže můžu porovnat ceny komponentů, jejich kvalitu a životnost.
Membrány v takovýchto BOV musí být silikontextilní a jsou dost drahé. Osobně nevěřím tomu, že by membrána v kopii HKS měla stejné parametry, jako v originálu…
Membrány v takovýchto BOV musí být silikontextilní a jsou dost drahé. Osobně nevěřím tomu, že by membrána v kopii HKS měla stejné parametry, jako v originálu…
Nový e-shop - www.bidrinperformance.com/shop
dovolil bych si oponovat, mej jsem v ruce jak origo HKS, tak nekolik kopii, ktere jezdi na desitkach aut a nikdo nidky si nestezoval, ze by mu ta kopie odesla, nebo byl s tim nejaky problem, zatim je to jeden z nej ventilu, ktery pracuje jak ma a za prijatelny penize, coz se o ostatnich ventilech rict neda, pravda, zpracovani neni tak precizni jako u origo HKS, ale take je to za 1/3-1/4 cenu
Honda S2K 240PS GPW W/ turbocharger T3/T4
www.highperformanceparts.cz
Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.
www.highperformanceparts.cz
Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.