Ahoj mám problém, cuká mi auto při rozjezdu, Vypadá to jako by se dusilo. Je to jenom při studenym startu. Může to bejt palivovej filtr? Mám najeto cca 60 tis a ještě nebyl měněnej. Zvládnu ho kdyžtak vyměnit sám? A když jo tak kde ho na fildě (rv 98 Mpi) najdu?
Díky za radu:-)
auto cuká při rozjezdu
Moderátor: Idaho
Re: auto cuká při rozjezdu
nám to dělalo taky kdysi, měli jsme tam víc oleje...kapku nad ryskou...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Re: auto cuká při rozjezdu
tak já vyměnám ty svíčky, ty už mám stejně koupený a pak se uvidí:-)
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Tohle sme resili na feliciaklubu...dela to vic lidem a nikdo poradne nedokazal rict cim to je. Vzdy pri studenem motoru...obcas se i stane, ze pri rozjezdu se motor takrka udusi a auto misto akcelerace jede konstantne po dobu az pet vterin dost pomalu...par tipu tam padlo, ale nic moc sem se nedovedel...
Neuchlasta se jedna svicka ? Pak to chvilku muze jet na tri valce nez se to znormalizuje. Stat by se to mohlo kdyz vynecha zapalovani a jedes na bohatou smes (coz u studenyho motoru jedes).Chamelion píše:Tohle sme resili na feliciaklubu...dela to vic lidem a nikdo poradne nedokazal rict cim to je. Vzdy pri studenem motoru...obcas se i stane, ze pri rozjezdu se motor takrka udusi a auto misto akcelerace jede konstantne po dobu az pet vterin dost pomalu...par tipu tam padlo, ale nic moc sem se nedovedel...
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
škubání
No pokud já vím tak sem opravoval na favoritu byla to ta poslední verze která má i řídící jednotku a taky škubal i v létě při nastartování ale jak přetůroval motor celekme se to stratilo.Ale potom se to vracelo častěji!Já bych doporučoval aspon sem to tak udělal výměna palivového filtru tím nic určitě nezkazíš taky výmena svíček a rozhodně skus změnit čerpací stanici!a kdybys nenašel filtr pisni mi nebo hod další odpověd rád odpovím ael zrovna to asi nepotřebuješ!