Já tu změnu pocítil hodně, protože Matiz má z výroby hodně divnej podvozek, hodně se to naklání a na seriových pneu 155/65 R13 to při větším řízntí zatáčky i uskakuje a vynáší, takže široky papuče tomu hodně pomohlyprovocation píše:kua jak to vsichni delate? Ja sem tam mel 13" 165/70 a ted mam 15" 195/50 a temer zadna zmenaSPEEDY píše:BTW.. Včera jsem to byl zkusit v zatáčkách a zatím min. 100% zlepšení v jízdních vlastnostech, co se stability týčeJsem nadšenej
Další Daewoo Matiz na 15" kolech :o)
Re: Další Daewoo Matiz na 15" kolech :o)
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Jo Speedy takhle to vypadá líp jak na icq
A snad už konečně ti to přestane jezdit po 3kolech jak tehdá u toho obchoďáku 
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Po třech? To se mi s matesem nepodařilo ani při hodně ostrých pokusech na letišti. To se jako zvedlo vnitřní zadní kolo? To mi příjde dost nepravděpodobné vzhledem k tuhé zadní nápravě bez příčné stabilizace.
Nicméně potvrzuji, že -30mm tvrdší pružiny hodně pomohly jízdním vlastnostem. Auto bylo strašně zábavné. Ale naštěstí jsem nemusel tahat na 15" kolech 195 gumy.
Teď má moje kolca brácha...

Nicméně potvrzuji, že -30mm tvrdší pružiny hodně pomohly jízdním vlastnostem. Auto bylo strašně zábavné. Ale naštěstí jsem nemusel tahat na 15" kolech 195 gumy.
Teď má moje kolca brácha...

|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
jojo, stačilo vzít ostřeji levotočivou zatáčku a levý zadní kolo bylo v luftu

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Jaký jsou to kola?
Jestli tam pásnou, vím na co šetřit 
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
a proc nepises cesky? Jinak to musi mit hezkej zvuk, kdyz to pusinkou jde a zadeckem to vyleze...to je tlumic jako hova... 
Zatím finální verze 

Nevím, čemu se směještoitoi píše:jojo, ale zkus černou, ten jeden sprej na to ještě obětuj
já se nesměju ničemu jen říkám že když to vychází tak levně tak bych zkusil víc možnostíSPEEDY píše:Nevím, čemu se směještoitoi píše:jojo, ale zkus černou, ten jeden sprej na to ještě obětujKdybych to dělal lakem na nehty, tak to i pochopím, ale todle byl spray přímo na kola a výsledek uvidíš sám..
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Rozhodně teď do budoucna černou neplánuju
Už se na tom pracuje 
vyzerá to ako fúrik ved to nie je ani auto kua má to vôbec prístrojovku či len mu ukazuje čísla ako v twingu
hm...knorr píše:vyzerá to ako fúrik ved to nie je ani auto kua má to vôbec prístrojovku či len mu ukazuje čísla ako v twingu
das Auto
by mě zajímalo co máš ty, ale jinak jako většina tvejch příspěvků je na banknorr píše:vyzerá to ako fúrik ved to nie je ani auto kua má to vôbec prístrojovku či len mu ukazuje čísla ako v twingu
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
To víš, no...ono je to tak blbý a levný auto, že to vlastně nemá ani volant a jsou tam jenom koňský otěžeknorr píše:vyzerá to ako fúrik ved to nie je ani auto kua má to vôbec prístrojovku či len mu ukazuje čísla ako v twingu