News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
videl jsem to tvoje auticko v OV na TS04 ...... mooooc pekneMr. Yaris píše:Tady si někdo koleduje

bracha ma cerveneho Yarise .... tak jsem si dovolil udelat par fotek toho tvojeho at ma kladnou inspiraci

ten tvuj v OV :

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
No taky Tomovi Gratulejšn,ale dovolím si oponovat,že závodila i má bejvalá M3 ,12 let stará babička bez žádných brutálních úprav... kategorie do 3,0 má 1.místo! a celkově 3.místoMr. Yaris píše:Dikes![]()
Subaru taky nezklamaloJinak gratulace k druhému místu
![]()
S klukama jsme se shodli že Subarka byly jediné auta, které opravdu sprintovaliBylo to jak modrej skokan

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
vim , Radim mel mensi nehodu s Nissanem 200 zxM3maniac píše:No taky Tomovi Gratulejšn,ale dovolím si oponovat,že závodila i má bejvalá M3 ,12 let stará babička bez žádných brutálních úprav... kategorie do 3,0 má 1.místo! a celkově 3.místoMr. Yaris píše:Dikes![]()
![]()
S klukama jsme se shodli že Subarka byly jediné auta, které opravdu sprintovaliBylo to jak modrej skokan
to jde na to,že je to auto za jednu pětinu ceny subárek ,které jsou o 10let mladčí ...

koukni : M3 kabrio 2004 to dostalo od subarky taky

a 0,6 sec vuuuubec neni tak malo

Naposledy upravil(a) tomoking dne 01 srp 2004 12:53, celkem upraveno 1 x.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
ale i od něho dostal ... kábro je prostě těžší a jestli jel s otevřenou střechou což přesně nevím tak měl odpor vzduchu jak FH od Volvatomoking píše:vim , Radek mel mensi nehodu s Nissanem 200 zxM3maniac píše:No taky Tomovi Gratulejšn,ale dovolím si oponovat,že závodila i má bejvalá M3 ,12 let stará babička bez žádných brutálních úprav... kategorie do 3,0 má 1.místo! a celkově 3.místoMr. Yaris píše:Dikes![]()
![]()
to jde na to,že je to auto za jednu pětinu ceny subárek ,které jsou o 10let mladčí ...
![]()
koukni : M3 kabrio 2004 to dostalo od subarky taky(a stalo o dooooost vice nez muj vyslouzily WRX
)

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
ten kluk to ma jako doplnekM3maniac píše:ale i od něho dostal ... kábro je prostě těžší a jestli jel s otevřenou střechou což přesně nevím tak měl odpor vzduchu jak FH od Volvatomoking píše:vim , Radim mel mensi nehodu s Nissanem 200 zxM3maniac píše: No taky Tomovi Gratulejšn,ale dovolím si oponovat,že závodila i má bejvalá M3 ,12 let stará babička bez žádných brutálních úprav... kategorie do 3,0 má 1.místo! a celkově 3.místoto jde na to,že je to auto za jednu pětinu ceny subárek ,které jsou o 10let mladčí ...
![]()
koukni : M3 kabrio 2004 to dostalo od subarky taky(a stalo o dooooost vice nez muj vyslouzily WRX
)
k tomu ještě malá chybka v jízdě a je to .... M3 v kábru si koupí jen napudrovanej frajer ,nebo snob ženušce,které uzavřel zajímavou pojístku
pravej fanda BMW si koupí jedině kupé !!! lehčí,pevnější prostě lepčí....

Naposledy upravil(a) tomoking dne 01 srp 2004 12:52, celkem upraveno 1 x.
Dyť říkám,že to má spíš o masírce a kočkolapu ....
viděl jsem tě těsne před druhou jízdou,chtěl jsem ti volat,ale pak jsem si řek že tě nebudu vytahovat z koncentrace na race
a pak jsem nějak zapoměl...
No a férko je jiná kategorie... mě osobně modena nepřirostla k srdci,berou mě modely F40 ,enzo,testarrosa po faceliftu je pěkná no a kdybych si měl vybrat já v poměru výkon-cena - a hlavně krása tak jdu do 355 ky ta mě bere a to šíleně .... no a teď zase na zem
Kdybych už takovou kasu měl,tak dám stejně přednost porscheti.... Co jsem slyšel od známých tak ve ferku jedeš Praha - Bratislava a hned cestou zpět to jedeš do vídně seřizovat
porsche je pro mě No.1,můžeš s ním do práce,do kina na okruh,ale co je největčí pecka i v zimě na liže
a hlavně se nekurwí a to téměř vůbec! Jojo GT2ku bych mohl 

No a férko je jiná kategorie... mě osobně modena nepřirostla k srdci,berou mě modely F40 ,enzo,testarrosa po faceliftu je pěkná no a kdybych si měl vybrat já v poměru výkon-cena - a hlavně krása tak jdu do 355 ky ta mě bere a to šíleně .... no a teď zase na zem

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
jo, jo ....... mym snem je Nissan Skyline ...M3maniac píše:Dyť říkám,že to má spíš o masírce a kočkolapu ....viděl jsem tě těsne před druhou jízdou,chtěl jsem ti volat,ale pak jsem si řek že tě nebudu vytahovat z koncentrace na race
a pak jsem nějak zapoměl...
No a férko je jiná kategorie... mě osobně modena nepřirostla k srdci,berou mě modely F40 ,enzo,testarrosa po faceliftu je pěkná no a kdybych si měl vybrat já v poměru výkon-cena - a hlavně krása tak jdu do 355 ky ta mě bere a to šíleně .... no a teď zase na zemKdybych už takovou kasu měl,tak dám stejně přednost porscheti.... Co jsem slyšel od známých tak ve ferku jedeš Praha - Bratislava a hned cestou zpět to jedeš do vídně seřizovat
porsche je pro mě No.1,můžeš s ním do práce,do kina na okruh,ale co je největčí pecka i v zimě na liže
a hlavně se nekurwí a to téměř vůbec! Jojo GT2ku bych mohl