Balíček dorazil II.
Moderátor: Zemi
Balíček dorazil II.
Takže mi dorazil další balíček, repsektive dva, ale první jsem nestihnul nafotit, ( pruchozí výfuk HKS na celicu ), zatímco než jsem rozbalil druhý balíček, zamkl jsem dveře do bytu a "nadrženého" majitele nechal pár minut venku 

- Přílohy
-
- čiré blinkry na Toy Celica 91´,
- celica cire blinkry.jpg (234.57 KiB) Zobrazeno 1728 x
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
Re: Balíček dorazil II.
ja taky nevim co to je, ňáký blinkry?? 

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
to nic proste jsem se chtel pochlubit co mi dnes přišlo balíčkem, myslím že zrovna lidi jako FCS a spol nemaj co rejpat do podstaty tématu s tím jaký hovydiny jinde píšou... je to snad v pokecu, ne, alespon se držím tuningu.. ??
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
zacinam mat taky pocit, ze coraz viac ludi nema co lepsie robit, nez sa navazat do topicov ktore sa im z nejakeho dovodu nezdaju.
sa ukludnite. z jedneho fora (kde partia dementov cloveka zjebala za cokolvek co zalozil) som uz "usiel" a velmi nerad vidim ked sa neco podobne zacina pomali rozmahat aj tu
proste ked sa vam to nezda, tak kusnite do klavesnice a nepostujte. nektorych ludi to zaujimat moze, a na podobne keci neni nikto zvedavy.
a neserte ma
...
... 

sa ukludnite. z jedneho fora (kde partia dementov cloveka zjebala za cokolvek co zalozil) som uz "usiel" a velmi nerad vidim ked sa neco podobne zacina pomali rozmahat aj tu

proste ked sa vam to nezda, tak kusnite do klavesnice a nepostujte. nektorych ludi to zaujimat moze, a na podobne keci neni nikto zvedavy.
a neserte ma

- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kolik to stojí...?

- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
předtim to tam stopro nebylo 

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
pekny.... sem myslel ze takovyhle veci nedelas, kdyz si rikal ze jen podvozek, veci do motoru apod.... kasli ne.
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
no ja jsem si obednal extra zrale a ty jsou po 1300,- za kus mam objednano 10 kousku coz je 13tis postovny 1200,- potom prujezd bezicim pasem na letisti jestli tam nejsou nejaky pasovany veci to je za 2tis a pak jeste ceska posta si uctuje za velikost a vahu to je 900,- coze je 17100,- a myslim ze to je jeste dobra cena 

VW Golf II GTI - TDI , Carnielli CRN 4000
koupim koupimhabitat3 píše:kolik to stojí...?

- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
FCS píše:koupim koupimhabitat3 píše:kolik to stojí...?

kolik dáš, kolik dášFCS píše:koupim koupimhabitat3 píše:kolik to stojí...?

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
na kolik te to prislo i ten vyfuk? vim ze tady se neda nic takovyho sehnatIdaho píše:Takže mi dorazil další balíček, repsektive dva, ale první jsem nestihnul nafotit, ( pruchozí výfuk HKS na celicu ), zatímco než jsem rozbalil druhý balíček, zamkl jsem dveře do bytu a "nadrženého" majitele nechal pár minut venku

Greddy 4200-4500,- vč výfuku
ale pokud bys nechtel přímo HKS výfuk tak se s ním dá dostat na hranici 4tis za oboje..

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
mě včera Mitch přinesl vložku KN
nemamos fotos... fotos možnos pozdějos:lol:

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemá to nejakej podezřele malej průměr ? Na jakej to je motor ?MarauderZ28 píše:Tak mě taky něco přišlo tak se taky pochlubím
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
2,5 litra
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Balíček je tu už také komplet, jen v pondelí nebo uterý zajedu pro kliku a mužeme se na to vrhnoutLaconi píše:A co balíček věciček na moje auto, ještě nedorazil?