.. a k veci pánové

Moderátor: Bohuš
Na to, že jel ve formuli poprvé, tak neskutečně dobře. A to že jel na TAKOVÉM kopci bez nějakého zkoušení takWilda píše:co Robert?
Tak s tím nesouhlasím, mě se ta trať líbí a poslední závodní jízdu jsem si vyloženě užilmikiVTS píše:jednoznacne najhorsi kopec tento rok , mimoriadne nebezpecnyleon4x4 píše:Tak ja to dopadlo ?![]()
![]()
niektore auta dopadli velmi zle
![]()
![]()
www.casomeric.comleon4x4 píše:Tak ja to dopadlo ?
Mé informace jsou takové, že na autě se intenzivně pracuje, tak aby startovalo tento víkend na Jankovu Vršku.Ritchma píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takto nedopadl špatně, v sobotu asi velká seznamovačka a v neděli již slušné zlepšeníDusan GTi píše:www.casomeric.comleon4x4 píše:Tak ja to dopadlo ?
No ako sa hvori,jazda plechacom a formolou je ako nebe a dudyleon4x4 píše:Takto nedopadl špatně, v sobotu asi velká seznamovačka a v neděli již slušné zlepšeníDusan GTi píše:www.casomeric.comleon4x4 píše:Tak ja to dopadlo ?
¨Lander píše:mikiVTS píše:jednoznacne najhorsi kopec tento rok , mimoriadne nebezpecnyleon4x4 píše:Tak ja to dopadlo ?![]()
![]()
![]()
![]()
A co se týká Roberta a jeho startu s F3kou, nezbývá nic jiného než obrovský obdiv, že to zvládnul a myslím si, že jsme ho s formulí neviděli naposledy))
Lander
v sobotu v 1. treningu seznamovacka s trati, v 2. treningu uz na pohodu 1:13... 1. zavodni jizda DSF - zhasl mi motor, 2. jizda na pohodu mimo poradi... a v nedeli opet na pohodu... 1. trening na hotelu u TV a F1, 2. trening na pohodu a zavod taky na pohoduleon4x4 píše:Takto nedopadl špatně, v sobotu asi velká seznamovačka a v neděli již slušné zlepšeníDusan GTi píše:www.casomeric.comleon4x4 píše:Tak ja to dopadlo ?
ta zpatecka tam stejne nema co delatDusan GTi píše:No ako sa hvori,jazda plechacom a formolou je ako nebe a dudyleon4x4 píše:Takto nedopadl špatně, v sobotu asi velká seznamovačka a v neděli již slušné zlepšeníDusan GTi píše: www.casomeric.comale kua Robert to zvladol na 1-,to minus je za tu spatecku
![]()
![]()
KFJ píše:¨Lander píše:mikiVTS píše: jednoznacne najhorsi kopec tento rok , mimoriadne nebezpecny![]()
![]()
![]()
![]()
A co se týká Roberta a jeho startu s F3kou, nezbývá nic jiného než obrovský obdiv, že to zvládnul a myslím si, že jsme ho s formulí neviděli naposledy))
Lander
mas pravdu, pristi rok s ni pojedu cely seriala diky vsem za podporu
jizda v F3 je narocna hlavne na hlavu
celej dnesek jsem prospal, totalni mrtvo v makovici
sic píše:KFJ píše:¨Lander píše:
Lander
mas pravdu, pristi rok s ni pojedu cely seriala diky vsem za podporu
jizda v F3 je narocna hlavne na hlavu
celej dnesek jsem prospal, totalni mrtvo v makovici
myslim, ze je to dobra volba