A jeje...zakladni kamen hadky je polozen.....tweetyna píše:nejlepčí je moje Milkaaapáč tu nemá nikdo jinej a pač nesvítí, má měkký kola a nestartuje ....je prostě hvězda

Nejlepsi auto je to,co jezdi zadarmo

A jeje...zakladni kamen hadky je polozen.....tweetyna píše:nejlepčí je moje Milkaaapáč tu nemá nikdo jinej a pač nesvítí, má měkký kola a nestartuje ....je prostě hvězda
Co?Já?Co já?Já nic...Mikael píše:Copak Hattori...
To nemusím nikam psát,to každej ví!tweetyna píše:nj, kluk se pořád zabývá zbytečnostma, místo toho aby všude hrdě psal jak má bezpečný auto....řikali to v rádiu...
Zajímavej zážitek to rozhodně byl,Milka je tak trošku podviživená mi přišlo...tweetyna píše:...včera mě hattori potkal na silnici...
Nepta je úchvatná,doufám že něco takovýho budou vyrábět!tweetyna píše:jinak teda když už jsme se bavili o hattoriho bezpečném voze.... něco tu mám...![]()
Konečně někdo rozumnej!ARV6 píše:Nene Renault je nejlepsi pac ho ted mam taky
Si matne vzpominam,ze si rikala,ze ti da Vlajo Milku dohromady....tweetyna píše:hattori: jak podviživená? Prostě chudinka bez vvzduchu v pneu, bez benzínu v nádrži, s dírou ve výfucku, možná v tu chvíli i bez světel.... co se ti nezdá vejtaho?
Musím k tomu něco dodávat?tweetyna píše:hattori: jak podviživená? Prostě chudinka bez vvzduchu v pneu, bez benzínu v nádrži, s dírou ve výfucku, možná v tu chvíli i bez světel.... co se ti nezdá vejtaho?
A proč ne?Kopneš mě do kolena?tweetyna píše:no možná spíš nesmíš:D
Ty voe, melo to podle toho co pises vubec cenu davat do toho servisu???tweetyna píše:mikael: nepleteš se, Milka byla v Praze několik měsíců v autoservisu, progběhla generálka podozku a motoru.....jenže....neustálé reklamace, výměna celeho výfuku proběhla tak že jsme sehnali jen trochu jinej typ, kterej se musel zkracovat, myslím že to dost odflákli, ložiska, brzdy a vlastně celej povzozek byl reklamován, stejně probehl i motor, ale už je to celkem v pohodě, ted potřebuje jen seřídit a minulou neděli mělo proběhnout přeměřování tlaků ve válcích a zjištění kde je výfuk špatně zavařen....přesunuto do této neděle, takže po víkendu snad bude vše už v pořádku a pokud ne, v týdnu by mi měla přijet konečně ta astra jako WinterWagen, takže se může na milce zapracovat ...do servisu už nepůjde.....něco je v pořádku a neco posrali ale za to pořádně... ale zas proti tomu v jakým stavu byla Milka před tím servisem, je ted docela v pořádku...a to že má občas měkký kola je důsledek toho, že blondýna to nekontroluje...ženská no... všimne si až když jí auto v zatáčce nějak moc ujede:D
Znáš to...když jí miluješ,není co řešit...V12 píše:Ty voe, melo to podle toho co pises vubec cenu davat do toho servisu???
mno to zas joo...ale to pak nechapu, proc si to radsi neopravila sama.... ja treba na osmu nenecham nikoho sahnout....hattori_hanzo píše:Znáš to...když jí miluješ,není co řešit...V12 píše:Ty voe, melo to podle toho co pises vubec cenu davat do toho servisu???
No už vidím jak chudák Tweetyna někde láme na hever Scirocco který je skoro stejně vysoký jak ona!V12 píše:mno to zas joo...ale to pak nechapu, proc si to radsi neopravila sama.... ja treba na osmu nenecham nikoho sahnout....
Pac kdyby to tak nebylo,tak reknes tatovi a ten ho vyrazihattori_hanzo píše:To máte divný známý,já tomu našemu "rodinnýmu" zavolám,on mi řekne kdy to mám přivézt,já to přivezu,on se na to koukne buď rovnou nebo telefonicky mi řekne kdy si to mám vyzvednout a v ten termín to taky je pokud se nevyskytne nějaká komplikace!