Ježiš tak sorry,nemyslel jsem to vůči tobě zle,právě že naopak a popravdě radši ani nechci vědět jakým způsobem/kdo dával Milku dohromady!tweetyna píše:hattori: jak říká sádra...je vidět že mě neznáš...kdybych se nebála že to podělám....kdo myslíš že Milku skládal když jsem koupila jen kastli? Myslíš že jsem jen chodila okolo a koukala? To bych asi nedokázala...
Habitat moderátorem?
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Habitat moderátorem?
✠Luftwaffle✠
habitat: já teda ne....
vzdals to?
Ale co....mě tu stejně berou jen jako návštěvu z kvtuningu, takže já do toho asi ani mluvit nemůžu....ale nelíbí se mi to... 
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tweetyna:
radeji nez baych tady cetl ty reci,tak sem to nechal plavat...jinak sem te tudle videl u becherovky a tupe sem ziral...hehe ani sem nepozdravil...
radeji nez baych tady cetl ty reci,tak sem to nechal plavat...jinak sem te tudle videl u becherovky a tupe sem ziral...hehe ani sem nepozdravil...
tweetyna píše:habitat: já teda ne....vzdals to?
Ale co....mě tu stejně berou jen jako návštěvu z kvtuningu, takže já do toho asi ani mluvit nemůžu....ale nelíbí se mi to...
booze muj...tohle neni mozny
R6 twin turbo + V10 + V12
a tohle uz vubec ne, mi pripadas jak malej ukrivdenej jarda kterymu tu vsichni moooc ublizujou.....habitat3 píše:tweetyna:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tywe vy mi obcas fakt prijdete jak banda volu...nejdriv tady drzkujete,ze dostal moderatora a ted najednou otocite a kdyz se toho zbavi,protoze ste ho tady rozjizdeli od zacatku,rejpete zase....to se fakt tak nudite doprdele ????
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hele uz mi to taky tak prijde...sralo je to,tak sem si nachal moda odebrat a kdyz ho nemam..tak zas neco...Mikael píše:Tywe vy mi obcas fakt prijdete jak banda volu...nejdriv tady drzkujete,ze dostal moderatora a ted najednou otocite a kdyz se toho zbavi,protoze ste ho tady rozjizdeli od zacatku,rejpete zase....to se fakt tak nudite doprdele ????
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ok,nebuď,ale potom to tak nesmíš prezentovat,stačilo by kdyby jsi napsal že už ho nemáš!habitat3 píše:Nejsem ukrivdenej ani nic jinyho...Jen mi to je celkem jedno jestli tu mam moda...Proste nejsem urazenej atd..atd...
Viz. habitat!Mikael píše:Tywe vy mi obcas fakt prijdete jak banda volu...nejdriv tady drzkujete,ze dostal moderatora a ted najednou otocite a kdyz se toho zbavi,protoze ste ho tady rozjizdeli od zacatku,rejpete zase....to se fakt tak nudite doprdele ????
✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
asi takhattori_hanzo píše:Ok,nebuď,ale potom to tak nesmíš prezentovat,stačilo by kdyby jsi napsal že už ho nemáš!habitat3 píše:Nejsem ukrivdenej ani nic jinyho...Jen mi to je celkem jedno jestli tu mam moda...Proste nejsem urazenej atd..atd...
![]()
Zes tady mel prace na moderovani co?
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kluci neřešte to..... prostě to neřešte..
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
mno pokud si to dobre cetl, tak jsme meli vytky k tomu jak ho dostal, ne k jeho osobe.....a ted sem zas "drzkoval" jak ze sebe udelal ublizenyho..... az pak to napsal trochu jinac..... Mno proste by to chtelo trochu cist..... A jinak mi prijde uz celkem zbytecny to resit....Mikael píše:Tywe vy mi obcas fakt prijdete jak banda volu...nejdriv tady drzkujete,ze dostal moderatora a ted najednou otocite a kdyz se toho zbavi,protoze ste ho tady rozjizdeli od zacatku,rejpete zase....to se fakt tak nudite doprdele ????
I myslim,ze zbytecnej je celej tenhle thread,protoze je to cely jen flame...tot muj nazor.Uz sem to psal na zacatku,ze je to fuk,kdo moda dela.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
vím...tý fialový barvy jsem si hned fšimla...habitat3 píše:tweetyna:
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hehe.. priste urcite pozdravim...!!!!tweetyna píše:vím...tý fialový barvy jsem si hned fšimla...habitat3 píše:tweetyna:
radeji nez baych tady cetl ty reci,tak sem to nechal plavat...jinak sem te tudle videl u becherovky a tupe sem ziral...hehe ani sem nepozdravil...ale nepozdravila jsem ani já....nebyla jsem si jistá že jsi to ty....ale auto pěkný
než si měl zelenou trošku jsem si ho prohlížela
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jeeee takovy nevystredni auto...Ale budu koukat... 
sádra: faaakt? No vidiš jak jsi všímavá.....i když já doufám že v Opelu mě moc lidí neuvidí....to víš...já se snažím aspoń vypadat věrně....VW FOREVER
:D:D O Áje pssst...
:D
habitat: nebudeš....běda jak si mě někdo všimne...t.o zas bude....když jdem měla v létě na měsíc půjčenou novou corsu tak jsem asi vypadala úplně nejtrapněji jak jsem se pořád otáčela jestli nikdo nevidí že nastupuju... a přitom to je docela pěkný auto
:D a živoučký
:D ale věrnosgt je věrnost... 
habitat: nebudeš....běda jak si mě někdo všimne...t.o zas bude....když jdem měla v létě na měsíc půjčenou novou corsu tak jsem asi vypadala úplně nejtrapněji jak jsem se pořád otáčela jestli nikdo nevidí že nastupuju... a přitom to je docela pěkný auto
Vernost je vernost,ale ja uz taky premyslel,jestli nezkusim nejaky jiny auto.No a nakonec mam zase svou znacku.tweetyna píše:sádra: faaakt? No vidiš jak jsi všímavá.....i když já doufám že v Opelu mě moc lidí neuvidí....to víš...já se snažím aspoń vypadat věrně....VW FOREVER:D:D O Áje pssst...
:D
habitat: nebudeš....běda jak si mě někdo všimne...t.o zas bude....když jdem měla v létě na měsíc půjčenou novou corsu tak jsem asi vypadala úplně nejtrapněji jak jsem se pořád otáčela jestli nikdo nevidí že nastupuju... a přitom to je docela pěkný auto:D a živoučký
:D ale věrnosgt je věrnost...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
no...chtěla jsem taky zůstat u VW i v zimě....ale toho Golfa jsem halt nesehnala.... 
No jo no...nenadelas nic...ja budu muset v zime jezdit tim,co ted mam...bohuzel.tweetyna píše:no...chtěla jsem taky zůstat u VW i v zimě....ale toho Golfa jsem halt nesehnala....
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
mno mam na prodej GII 1,3 čtyřbod, červeny tridviřko r.v. 1990, vzadu folie, šibr, TZ, po novy STK a emisich, dovezeno z Nemecka, CZ TP a davam ho za 19 tis.tweetyna píše:no...chtěla jsem taky zůstat u VW i v zimě....ale toho Golfa jsem halt nesehnala....
BBS Motorsport
Krucipüsk...ja bych do nej sel,kdybys ho mel o mesic driv...zvooky píše:mno mam na prodej GII 1,3 čtyřbod, červeny tridviřko r.v. 1990, vzadu folie, šibr, TZ, po novy STK a emisich, dovezeno z Nemecka, CZ TP a davam ho za 19 tis.tweetyna píše:no...chtěla jsem taky zůstat u VW i v zimě....ale toho Golfa jsem halt nesehnala....
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
mno to jsem ho jeste nemel...mam to asi čtyri dny na čistopisu
BBS Motorsport
Skoda no...vsechno zly k necemu dobry.zvooky píše:mno to jsem ho jeste nemel...mam to asi čtyri dny na čistopisu
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2