amogh píše:no vymejslim, takovy kravoviny nejsou penizky ale ja proste aspon naky blbiny delat musim
na zapad pojedu tak nejdriv za 3-4 tydny
jooo a jeli jste posledne v super pickupu takovyho bych hctel nejako udelat jako šoukár
Mne se to libi, hlavne ty budiky. Tam jsou uz z fabriky LEDky nebo se jima nahrazujou zarovky?
No Radek je ted taky na Skodu... jeden klucina mel cervenyho ale fakt pekne udelanyho, koupil ho tenkrat za 5t s plnou nadrzi, snizil, dal dopredu zadni naraznik z Ibizy co nasel v prikopu, dal na to peknej cervenej lak, 15 kola a parada Skoda ze nemam zadny foto
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
jo to uz me taky napadlo ale je to nesmysl protoze kufr dost pouzivam a opravdu ho na srazu nema cenu otevirat, je tam milůion veci vcetne naradi a veci do prace atd proste nemam show car
amogh píše:jo to uz me taky napadlo ale je to nesmysl protoze kufr dost pouzivam a opravdu ho na srazu nema cenu otevirat, je tam milůion veci vcetne naradi a veci do prace atd proste nemam show car
nevymlouvej se,kup velkou tasku ve ktere budes mit povinnou vybavu,naradi,atd.. staci to potom uz jen vyndat z kufru na srazu
Eva píše:myslím, že to není špatný nápad Kájo, skejt má pravdu, když si budeš chtít pohrát se zadními dveřmi, tak se to dá takhle vyřešit...
ja teda vubec nesouhlasim
kde tu tasku budu mit na sraze?? kdyz uz jako bude
nezlob
vždycky se s někým jede, můžeš si dát tašku k němu - klácovi, máca atd nebo ji nechat položenou na zadních sedačkách (jestli je tam lucky bedna nebo cestovní taška, tak už je to jedno)
ale myslím, že to špatný nápad nebyl, pokud však zadek dělat nechceš, tak je to zbytečné řešit
kláca píše:to mě se šachovnice líbí!!!, a i to jak je to nastříkaný, nato že je to sprejem, tak je to nastříkaný schopně bych řekl, amogh je totiž sprejer
Já ho jednou viděl jak kreslí na vagóny metra, všude byla šachovnice
ta šachovnice by se mně líbila kdyby byla přes celou kapotu ale to s nálepkama asi nepůjde, hodit je i přes ty různý prolisy a tak, a další co se mně nelíbí tak je že je moc pravidelná a čistá bílo černá, to by chtělo nějakou jakoby zvlněnou nebo tak....
a prosimtě zase se nenervi že mám na to jinej názor než ty ok šéfe?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
ja sem v klidu, ted si kritizoval normalne a vecne
jinak prave sachovnici pres cely jsem nechtel to se mi nelibi, chtel jsem to prave jakoby misto zrcadel co se pouzivaj, proste vyplnit prosor mezi vyztuhama a zvlnenou jsem taky nechtel, ono stacilo lepit tohle ))
spis sem tu sachoivnci puvodne chtel zracadlovo cernou ale nakoenc to je takle
amogh píše:ja sem v klidu, ted si kritizoval normalne a vecne
jinak prave sachovnici pres cely jsem nechtel to se mi nelibi, chtel jsem to prave jakoby misto zrcadel co se pouzivaj, proste vyplnit prosor mezi vyztuhama a zvlnenou jsem taky nechtel, ono stacilo lepit tohle ))
spis sem tu sachoivnci puvodne chtel zracadlovo cernou ale nakoenc to je takle
tak zvlněná by se tak už vytiskla
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
no to je jasny ze by se zvlnena vytiskla(tak sem to nemyslel) ale zkus z tech zvlnenejch ctverecku sundavat tu pruhlednou folii kdyz to je pod jarem to je vopruz, i s rovnejma to bylo na nic
amogh píše:no to je jasny ze by se zvlnena vytiskla(tak sem to nemyslel) ale zkus z tech zvlnenejch ctverecku sundavat tu pruhlednou folii kdyz to je pod jarem to je vopruz, i s rovnejma to bylo na nic
tak to vůbec nechápu jak to myslíš, vžyď to je furt stejná práce, co máš na tom vytisklý je jedno ne
proste kdyz je kosticka rovna tak strahvam folii vodorovne smerem dolu a kosticky pomalu odlepuju a nechavam na kapote
kdyz budou zvlneny a pojedu vodorovne tak pojedu od vrcholu kosticek a ty kosticky proste budou na sikmo zatimco folie vodorovne no samo slo by to ale opruz proste
ajo takhle, tak já to bral že by se to tak vytisklo vcelku, nebo ty to snad máš rozstříhaný na jednotlivý kostičky?