Zdravím, jaké pneu doporučíte na kola SHAPER 17x9,5"
ted tam mam PIRELLI PZERO ROSSO ASYMETRICO 225/45 predek i zadek
ale uz jsou pomalu u konce sve kariery....tak co ted...po cem pokukovat a samoze u koho za nejakou lepsi cenu, ne uplne nove samozrejme
TADY 4 fotky jak to vypada s 225/45/17 ted je to navic jeste snizene a jsou vytazene zadni lemy protoze to desne skrtalo
Naposledy upravil(a) SpeedyS4 dne 07 říj 2006 17:11, celkem upraveno 1 x.
SPEEDY T.C.T. píše:Zdravím, jaké pneu doporučíte na kola SHAPER 17x9,5"
ale uz jsou pomalu u konce sve kariery....tak co ted...po cem pokukovat a samoze u koho za nejakou lepsi cenu, ne uplne nove samozrejme
Kup nato 225-35-17 a bude to mazec noví Marangony Zeta linea za 11000 selá sada (noví) žádný olítaný ludry nato nekupuj. na pěkným autě musiou být pěkný gumi.
Kup nato 225-35-17 a bude to mazec noví Marangony Zeta linea za 11000 selá sada (noví) žádný olítaný ludry nato nekupuj. na pěkným autě musiou být pěkný gumi.
kde na netu prodavaj Marangoni???ty jejich zimní nevypadaj zle,nemas zkusenost???
Na 9,5" šířku jsou optimální 265mm gumy ale to ty na koktávu raději nedávej.
Takže na oktávku se dává 17" ráfek a to v 7,5J šířce a na to se dávali gumy 205/50R17 a mám vyzkoušené že je to super kompromis mezi sportovní jízdou a spotřebou.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
leon4x4 píše:Na 9,5" šířku jsou optimální 265mm gumy ale to ty na koktávu raději nedávej.
Takže na oktávku se dává 17" ráfek a to v 7,5J šířce a na to se dávali gumy 205/50R17 a mám vyzkoušené že je to super kompromis mezi sportovní jízdou a spotřebou.
no on tu sportovní jízdu s 1,6 kou 55 kW moc nepředvede...
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
leon4x4 píše:Na 9,5" šířku jsou optimální 265mm gumy ale to ty na koktávu raději nedávej.
no on tu sportovní jízdu s 1,6 kou 55 kW moc nepředvede...
Tak na 55kW bych viděl jako maximum 195/65R15 a konečná.
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevim ,ja bych si na oktavu tak široký disky nikdy nedal , ale když už to tam máš, tak bych dal asi 235/45/17.
Já mám disky 7x18" a mam na nich 225/45/18 aby mi to v první díře nesežralo disk.
Tommy1978 píše:Na 9,5 disk bych klidně dal 235/40/17
To už bi nebylo ono, guma má být na disku pořádně natáhlá.
Na 9.5" patří šířka 265. 235 je na to moc úzká a nechápu proč by guma měla bejt natáhlá. Krom toho že to pak vypadá hnusně se podle mě kurví samotný pneu. O jízních vlastnostech ani nemluvím.
TEĎ záleži natom na co to auto má,jestly na normální ježdění, nebo jenom na srazi. já zastávám názor že guma musí být na disku natáhlá a né abi to byl balon jak na traktoru. A to že 9,5x17 je na Octávku moc tak stím nesouhlasím, já dávám na Favorita 9x16, takoví auta nejsou na závodění ale na parádu. a takoví ti čučkaři co tam mají 13" plecháče a jezdiou po polu ti to nikdy nemúžou pochopit.
Butcho píše:TEĎ záleži natom na co to auto má,jestly na normální ježdění, nebo jenom na srazi. já zastávám názor že guma musí být na disku natáhlá a né abi to byl balon jak na traktoru. A to že 9,5x17 je na Octávku moc tak stím nesouhlasím, já dávám na Favorita 9x16, takoví auta nejsou na závodění ale na parádu. a takoví ti čučkaři co tam mají 13" plecháče a jezdiou po polu ti to nikdy nemúžou pochopit.
Houby, na Favoritu mam 185ky a je to tak optimum, rafek je 6" sirokej (tak pul palce navic by teda neskodilo, to je fakt). Na Supre na 7,8" sirokym rafku byly 225ky a 235ky a taky to bylo fajn. Uzka guma na sirokym rafku je naprostej nesmysl at uz mas auto na cokoliv. A po poli fakt nejezdim Mimochodem, s tema 9x16 jeste porad vyjedes kopec ?
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"