hattori_hanzo píše:Opel?Opel...Opel...Kde jsem to jenom?...Opel...Nedělali oni náhodou tak patnáct let zpátky auta?Manta?Calibra?Omega Lotus?Nejsou to oni?
No jo no, ale tu Omegu Lotus bych jim moc na triko nedaval...
Ja zas mel o druhym auti jasno, R5 se mi libil uz davno a jak mel Radek toho staryho tak bylo jasno... A zatim spokojenost, za cenu kozeny bundy super svezeni je s tim hrozna prdel (trochu mi to pripomina doby s Unem)... Jo kdyby ste nekdo nahodou vedel o nejakym na dily potreboval bych par drobnosti dik.
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
hattori: nojo dělali...ale rezne to mrcha už v továrně :D dnes jsem jí provětrala do práce, když jsem viděla jak je ošklivo, sem si řekla,že nechám Milku schovanou pod střechou A ať si Aja rezne...za desítku může..
tweetyna píše:hattori: nojo dělali...ale rezne to mrcha už v továrně :D dnes jsem jí provětrala do práce, když jsem viděla jak je ošklivo, sem si řekla,že nechám Milku schovanou pod střechou A ať si Aja rezne...za desítku může..
To je super cena
No ja prave cumim jak puk ze na renckovi je minimum koroze na to ze je mu 18let... Mozna ze je to tim ze do r2000 jezdil v D...
Sem ho vzal Tempem a prokoukl
Přílohy
DSC00851.JPG (86.42 KiB) Zobrazeno 901 x
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
to víš..jsem mrňavá a musím si dodávat sebedůvěru většíáma autama, ale zas nesmí bejt moc velký, abych ho zaparkovala i po ránu v Tuhnicích, to je někdy lepší mít třeba smarta :D
ale ne, mě se prostě nelíbí ale nevím proč... ale tohle jooo.. :D šplhám
tweetyna píše:to víš..jsem mrňavá a musím si dodávat sebedůvěru většíáma autama, ale zas nesmí bejt moc velký, abych ho zaparkovala i po ránu v Tuhnicích, to je někdy lepší mít třeba smarta :D
ale ne, mě se prostě nelíbí ale nevím proč... ale tohle jooo.. :D šplhám
Jasny v poho... Mne tohle prijde jako nejmensi auto ve kterym bych jezdil, pak takovy ty Matizy, Kia Pride atd uz mi prijdou moc maly...
Jinak v tuhnicich je to peklo, jsem na jednoho idiota musel volal MP pac mne tam zaparkoval pred Alfici dement... (jsem udavac)
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
no jo mě tam už několikrát hnusně blokly, no tak jsem chcíli pustila alarm a bud jsem odjela přes chodník nebo jsem přišla později... je to děs... lidi jsou prasata
hattori_hanzo píše:Opel?Opel...Opel...Kde jsem to jenom?...Opel...Nedělali oni náhodou tak patnáct let zpátky auta?Manta?Calibra?Omega Lotus?Nejsou to oni?
Tak jasně že to není úplně jejich práce,ale neexistoval Opel tak není ani Omega ne? Tady je pěknej článek o ní!
Tak jasně že to není úplně jejich práce,ale neexistoval Opel tak není ani Omega ne? Tady je pěknej článek o ní!
Tak tahle veta je prapodivna...
Fiat se však rozhodl pro svérázné řešení koncepce karoserie : opustil myšlenku klasického sedanu a přistoupil na řešení výklopné krátké stupňovité zádi. Podobným způsobem to nabídl již Ford u Sierry a Scorpia, Saab s 9000 a Renault s pětadvacítkou.
Mikael píše:Tak tahle veta je prapodivna...
Fiat se však rozhodl pro svérázné řešení koncepce karoserie : opustil myšlenku klasického sedanu a přistoupil na řešení výklopné krátké stupňovité zádi. Podobným způsobem to nabídl již Ford u Sierry a Scorpia, Saab s 9000 a Renault s pětadvacítkou.
jj par nepresnosti tam je, jeste neni pravda ze Cromy turbo nemeli overboost, ale jinak je to pekne napsany
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Mikael píše:Tak tahle veta je prapodivna...
jj par nepresnosti tam je, jeste neni pravda ze Cromy turbo nemeli overboost, ale jinak je to pekne napsany
Tak to by me zajimalo,jestli Saaby mely overboost bo ne...No prectu si urco ty clanky o sestrickach...Thema a Croma.