navod ti asi nepomuze... Myslim ze fakt bude jenom spatne natocenejtweetyna píše:takže blíž--> STRONG SRT 4O, koupila jsem ho v exekuci před lety, bedna byla u opraváře, ten nám předvedl že s ní nic není a normálně na ní chytal....po letech jsme se rozhodli že tedy budem v pátrání pokračovat, nové kabely, nová krabička (velice odbroný výraz že?) na talíři a stále ani ťuk....nic....v čem je teda jako problém? Nechytá ani smykem... já fakt už nevim...nemůžu ani sehnat českej návod....bo dneska už je to asi poslední kousek
:D
Wtf?Viva ještě funguje?tweetyna píše:Já chci vidět jen MTV a Vivu, to mě snad moc nezatíží:D a poooohááádkyyyy
Jéééžiš,tak si k tomu pustíš Evropu dvě!tweetyna píše:ale když já neumím číst... a tam je spousta čtení... aaach joo.... a chci taky zvuk....:D
Tak si to položíš na pračku,zapneš jí na ždímání a uvidíš jak se ti to bude hejbat!tweetyna píše:ale já chcu hejbací obrázkyyy.....
A to jsi mě ještě neviděla pořádně in action!tweetyna píše:ty jsi vůbec ferda - takvej šikovnej a chytrej...:D:D
Jaký návrhy?Já nic nenavrhoval!A vůbec,buhví o čem tady mluvíte,zase nějaký ouchylárny...Sádra píše:a to se rekne....takovy navrhy,ze se nestydis
No jasně,kdybych byl řídkej tak se rozteču!Mikael píše:To on je dycky hustej...
Nevytahuju se,rostu!tweetyna píše:nepadnmul žádnej návrh aleee.... jen se vytahuje ale nenavrhujeto je rozdíl
Jo!A jestli na mě nebudeš hodná tak tě postraším takovým způsobem že tě nespasí ani slovo boží!tweetyna píše:je to bubák:D
To je dobře,máš totiž proč!tweetyna píše:už zase straší...bubák......bojim bojim....
A proč by jako neměla?Já jsem velkej zlej a drsnej kluk z města a to je horší jak malá něžná blondýnka z buhvíjaký pr...vesnice...tweetyna píše:že si nedáš pokoj...myslíš že zrovna tebe se bude bát holka z vesnice?:D:D
Podle čeho soudíš?tweetyna píše:z ENCOVANto je slušnější slovo pro p..el
a zorvna tebe bych se fakt nebála....ty jsi takoej neškodnej
Ááále,to je jenom takovej jeden slovenskej cikán!tweetyna píše:ublížil jsi snad někdy někomu.,... dyk ty máš i tak nevinej kukuč, že do avataru sis musel půjčit takovej typicky drsnej výraz...bo ty ses zkoušel takhle vyfotit a pořád si vypadal jako andílek:D nebo ne?
Hmm,ale zatím k tomu došlo jenom dvakrát v mým životě...tweetyna píše:ty se umíš i nasrat? Nepovídej...