no co k tomu dodat, radio pořád prodávám za 2500,- a můžu s cenou hejbat, což jesli se nemýlím tak to znamená dohoda, když už chceš prudit, tak si projdi všechny články, to že v bazaru stojí mín mě vcelku nezajímá, já ho kupoval nový skoro za 7000,- a mám k němu papíry, to s sbazarem myslím nedá porovnávat.benga píše:ty mně něco říkej já aspon nejsem takovej že prodávám radio na autohifi za cenu dohodou a kámošum ho nabízíš za 2500kč když v bázu stojí 1800kč .ato z zlatíčkem bengáče je pravda přihlásila se sem ona sama já ne tak mi dej pokoj dík.........................................homer01 píše:přesně tak a nejvíc mě vytáčí že si někdo může myslet že sme tak vymatlaný že by tomu moh někdo věřitAdieuD píše:aha... detinske....
thomasi furt v tom máš bordel!thomaswilliams píše:fšichni ste gájovéa redmenn je pička
no sem rád honzíčku žes nezapomněl na mě na mladýho starýho čuráčkaHONZA_013 píše:thomasi furt v tom máš bordel!thomaswilliams píše:fšichni ste gájovéa redmenn je pička
já sem megabuzna
redmenn není piča!!! on je BUZNA
bobík je gájíček zajíček
a benga je Čurák
jinak Katchenka a Veju sou lesby
jen nevím co s Lewisem nějak bi k tomu gájovi nesedí
s tebou taky něco vymyslímeAdieuD píše:a co ja?
redmenn píše:s tebou taky něco vymyslímeAdieuD píše:a co ja?![]()
![]()
![]()
HONZA_013 píše:thomasi furt v tom máš bordel!thomaswilliams píše:fšichni ste gájovéa redmenn je pička
já sem megabuzna
redmenn není piča!!! on je BUZNA
bobík je gájíček zajíček
a benga je Čurák
jinak Katchenka a Veju sou lesby
jen nevím co s Lewisem nějak bi k tomu gájovi nesedí
dobře hadí megabuznoHONZA_013 píše:megabuzna sem já jasný! redmen je buzna vite co je největší sranda sledovat drůbeží závody
a hady nalozeny v lihuHONZA_013 píše:megabuzna sem já jasný! redmen je buzna vite co je největší sranda sledovat drůbeží závody