parkovacky PHILIPS
parkovacky PHILIPS
Docetl jsem se zde na foru, ze existuji parkovacky do prednich svetel od firmy Philips s atestem a maji nadech modre barvy, ale nikde na netu jsem je nenasel, ze by se prodavaly. Jedine sem nasel komplet zarovek ruznych typu uz s vlozenyma parkovackama. Takze se ptam: "daji se koupit ty parkovacky i samostatne?"
No prave ja sem slysel ze jsou hafo lepci nez ty klasicky co sviti jak pochcany od psa (zlute) a nechci si tim nicit krasne byle svetlo z svetlometu tak nevim nevim, nebo zkusit nejake diodky?Ritchma píše:jo daj v globusu třeba je maj, ale nic od nich nečekej, já si je koupil nad spzku protože mi popraskali bílý ledky a je to skoro to samý jako obyč bílá žárovka opravdu to nemá ani náznak modrýho světla
Re: parkovacky PHILIPS
koupil jsem bíle diody do předních a super
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
no oproti klasice to poznat jde,jestli chces tak ti to muzu vedle sebe fotnout...
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
Tak nejak koupil jsem klasicky bily LED do parkovacek rozptylovy a paradamc-otka píše:koupil jsem bíle diody do předních a super

Peugeot 205 GTI GRIFFE - rebuild start
Skoda Roomster 1,2HTP - sluzebni otrok
Klub pro fanoušky Peugeot 205 http://www.peugeot205club.com/
No lae jsou povolene ty diody? Nebude proti tomu nikdo nic mit? (jakoze technicka a policisti)Marda106 píše:Tak nejak koupil jsem klasicky bily LED do parkovacek rozptylovy a paradamc-otka píše:koupil jsem bíle diody do předních a super
Jo tod otazka zpravne by si na aute nemel mit vubec nic co neni homologovano pro provoz na pozemnich komunikacich tudiz skoro nic... Ale nevim co reknou na bile verim ze barevne jim vadi ale bile by nemusely tolik723530 píše:No lae jsou povolene ty diody? Nebude proti tomu nikdo nic mit? (jakoze technicka a policisti)Marda106 píše:Tak nejak koupil jsem klasicky bily LED do parkovacek rozptylovy a paradamc-otka píše:koupil jsem bíle diody do předních a super

Peugeot 205 GTI GRIFFE - rebuild start
Skoda Roomster 1,2HTP - sluzebni otrok
Klub pro fanoušky Peugeot 205 http://www.peugeot205club.com/
bílá jim nevadí...
Scooter Yamaha aerox 50ccm : momentálně 16Hp a Vmax 130 dle brzdy... 

ja si nemuzu ty phillipsy vynachvalit protoze svitej krasne bile a ne zlute jako normalne zarovky a ani do modra jako "bily diody" takle to je parada
proc by taky meli svitit do modra ze jo?
proc by taky meli svitit do modra ze jo?
Touran BMM
Já si koupil tu sadu Phillips Blue Vision a byly tam H4 + parkovačky s paticí jakoby do SPZ, do auta se mi ovšem vlezly jen ty H4ky a parkovačky sem dal do máminýho auta kde byly hlavní žárovky ty od Marka a celkově se to zlepšilo, předtim to bylo zkažený těma žlutejma parkovačkama, teď to svítí všechno bíle
Samotný parkovačky od Phillipse maj v Globusu jak řikal Ritchma a stojej asi 129,- za pár

Samotný parkovačky od Phillipse maj v Globusu jak řikal Ritchma a stojej asi 129,- za pár

- krysarr
- Kontaktovat uživatele:
Ja je tam bral za asi 97,-, ale mozna byla naka akce nebo co. Tedka sem je chtel v Torio koupit do osvetleni SPZ misto modrejch diod, ktery uz tam po dvouch letech byly trosku prezitkem a jedna svitila slabejs, ale cena MO 170,-, tak rikam ze na to prdim, a koupil sem neco podobnyho od Elty za 55,-. Elta obvykle ma paradni osvetleni, aspon co mam vyzkouseno, ale tyhlety nesvitej tak bile, jak ty Philipsy, co mam v parkovackach...Laconi píše:Já si koupil tu sadu Phillips Blue Vision a byly tam H4 + parkovačky s paticí jakoby do SPZ, do auta se mi ovšem vlezly jen ty H4ky a parkovačky sem dal do máminýho auta kde byly hlavní žárovky ty od Marka a celkově se to zlepšilo, předtim to bylo zkažený těma žlutejma parkovačkama, teď to svítí všechno bíle![]()
já je mám za 50kč z mototechny v tp... sice nejsou philips,ale bílý jsou 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325