Jednobodové vstřikování Monomotronic, motor VW koncepce 1.8, přesně výkon neřeknu, bylo mraky výkonových verzí, ale asik to je Golf III, ale nevím to na 100%.
Libas píše:Jednobodové vstřikování Monomotronic, motor VW koncepce 1.8, přesně výkon neřeknu, bylo mraky výkonových verzí, ale asik to je Golf III, ale nevím to na 100%.
Ne, je to Cordoba Bude to urcite jednobod, nejak nevidim zadnou listu.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Libas píše:Jednobodové vstřikování Monomotronic, motor VW koncepce 1.8, přesně výkon neřeknu, bylo mraky výkonových verzí, ale asik to je Golf III, ale nevím to na 100%.
no určo single injection a druh? asi pískovej motor a když koukám na ten krásnej litinovej blok a kostry...no to musí bejt jakákoliv oprava porod
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
Aju, Cordoba, má to tam napsané, mě zmátly ty smajlo otazníky za tím. Jo, je to jednobodový vstřik od Bosche.
Aju, Cordoba, má to tam napsané, mě zmátly ty smajlo otazníky za tím. Jo, je to jednobodový vstřik od Bosche.
A hlavně je na airboxu obří znak S
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.