Ahoj,
po prestudovani navodu k APEXi SAFC II este stale neviem ako spravne a optimalne ho nastavovat.. nema niekto nejake prakticke skusenosti?? prip. rady k tomuto zariadeniu.. viem ze existije na VTEC VAFC II, ktorou je mozne zmenit aj spinaci bod VTEC..
nemam noc skusenosti so zmesou v tomto motere a velmi nerad by som nieco posral..
budem vdacnu za kazdu radu a info..
APEXI
Moderátor: Zemi
Re: APEXI
Jedna rada, pokud o tom vazne nic nevis, tak se do toho nepoustej a nech zapojeny jen monitoring. Pripadne to nech zkusenejsim lidem. Pokud budes chtit menit spinani na ostrou vacku, mel bys spis pouzit APEXi VAFC II. S S-AFC II budes menit pouze "moznostvi paliva" na zaklade tvych provedenych uprav apod.misoh píše:Ahoj,
po prestudovani navodu k APEXi SAFC II este stale neviem ako spravne a optimalne ho nastavovat.. nema niekto nejake prakticke skusenosti?? prip. rady k tomuto zariadeniu.. viem ze existije na VTEC VAFC II, ktorou je mozne zmenit aj spinaci bod VTEC..
nemam noc skusenosti so zmesou v tomto motere a velmi nerad by som nieco posral..
budem vdacnu za kazdu radu a info..
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsi pokrocil? Seznal jsi nekoho, kdo by ti s tim pomohl
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
cau, zatial nie.. zohnal som si uz manual a zistujem.. pomaly.. najviac ma zaujima ci ma APEXI nejaku ochranu proti "blbym" uzivatelom, aby som si neodpalil centralnu jednotku alebo motor...Danecek píše:Jak jsi pokrocil? Seznal jsi nekoho, kdo by ti s tim pomohl
nový majiteľ Hondy Civic 1.6 VTI, 118kW, 160hp