APEXI

Moderátor: Zemi

Odpovědět
misoh

APEXI

Příspěvek od misoh »

Ahoj,
po prestudovani navodu k APEXi SAFC II este stale neviem ako spravne a optimalne ho nastavovat.. nema niekto nejake prakticke skusenosti?? prip. rady k tomuto zariadeniu.. viem ze existije na VTEC VAFC II, ktorou je mozne zmenit aj spinaci bod VTEC..
nemam noc skusenosti so zmesou v tomto motere a velmi nerad by som nieco posral..
budem vdacnu za kazdu radu a info..
Přílohy
DSCN7526_640x480.JPG
DSCN7526_640x480.JPG (121.43 KiB) Zobrazeno 1452 x
nový majiteľ Hondy Civic 1.6 VTI, 118kW, 160hp

sandokan

Re: APEXI

Příspěvek od sandokan »

misoh píše:Ahoj,
po prestudovani navodu k APEXi SAFC II este stale neviem ako spravne a optimalne ho nastavovat.. nema niekto nejake prakticke skusenosti?? prip. rady k tomuto zariadeniu.. viem ze existije na VTEC VAFC II, ktorou je mozne zmenit aj spinaci bod VTEC..
nemam noc skusenosti so zmesou v tomto motere a velmi nerad by som nieco posral..
budem vdacnu za kazdu radu a info..
Jedna rada, pokud o tom vazne nic nevis, tak se do toho nepoustej a nech zapojeny jen monitoring. Pripadne to nech zkusenejsim lidem. Pokud budes chtit menit spinani na ostrou vacku, mel bys spis pouzit APEXi VAFC II. S S-AFC II budes menit pouze "moznostvi paliva" na zaklade tvych provedenych uprav apod.

misoh

Příspěvek od misoh »

no, a ako zapnem vylucne monitoring?? tak aby mi to vyplo vsetky modifikacie..

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Jak jsi pokrocil? Seznal jsi nekoho, kdo by ti s tim pomohl
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

misoh

Příspěvek od misoh »

Danecek píše:Jak jsi pokrocil? Seznal jsi nekoho, kdo by ti s tim pomohl
cau, zatial nie.. zohnal som si uz manual a zistujem.. pomaly.. najviac ma zaujima ci ma APEXI nejaku ochranu proti "blbym" uzivatelom, aby som si neodpalil centralnu jednotku alebo motor...

Odpovědět

Zpět na „Honda Club & Japan Cars“