Anketa: Hifi E-Shop ?
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Re: Anketa: Hifi E-Shop ?
dB Drag
Street A
Rockford Fosgate TRF
amp: 10.3kW rms
''Život začíná na 155dB''
Street A
Rockford Fosgate TRF
amp: 10.3kW rms
''Život začíná na 155dB''
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
-
- Kontaktovat uživatele:
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
jakýkoliv kamenný obchod,kde máš možnost si něco prohlédnout a hlavně poslechnout
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
- Celica2.0GTI
To nemyslíš vážně dávat sem svůj shop? Trochu blbý nemyslíš?choze píše:www.audio-art.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Celica2.0GTI píše:To nemyslíš vážně dávat sem svůj shop? Trochu blbý nemyslíš?choze píše:www.audio-art.cz
Když kupuji do soukromého auta tak kupuji tady na tomhle odkazu, tak v tom nevidím probém.
- StreetFighter
- Kontaktovat uživatele:
mě na tom nic špatného nepřijde....dotaz zněl kde nakupuje...když nakupuje tam, kde uvedl, tak nelže....choze píše:Celica2.0GTI píše:To nemyslíš vážně dávat sem svůj shop? Trochu blbý nemyslíš?choze píše:www.audio-art.cz
Když kupuji do soukromého auta tak kupuji tady na tomhle odkazu, tak v tom nevidím probém.
Radši budu druhej než mrtvej!
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
- Celica2.0GTI
Je to jeho obchod takže je jasný že tam nakupuje ale že mu není blbý sem házet svoje nikdo z prodejců to neudělalStreetFighter píše:mě na tom nic špatného nepřijde....dotaz zněl kde nakupuje...když nakupuje tam, kde uvedl, tak nelže....choze píše:Celica2.0GTI píše: To nemyslíš vážně dávat sem svůj shop? Trochu blbý nemyslíš?
Hehe, fakt tě nechápu jen jsem odpověděl na otázku, takže nevím o co ti jde.Celica2.0GTI píše:Je to jeho obchod takže je jasný že tam nakupuje ale že mu není blbý sem házet svoje nikdo z prodejců to neudělalStreetFighter píše:mě na tom nic špatného nepřijde....dotaz zněl kde nakupuje...když nakupuje tam, kde uvedl, tak nelže....choze píše:
Otázka zněla kde nejvíc nakupujete a né kde všude, tudíž jsem napsal kde nakupuji nejvíc montážní materiál pro své autí.
A nechtěl jsem psát, ale jak koukám budu muset, že moje hlavní obživa je v instalaci autohifi.
- LuckyR
- Kontaktovat uživatele:
Na www.ryves.cz sem si včera objednal ovály
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
- Celica2.0GTI
Možná blbá reakce ale v ten moment mi to prostě přišlo blbý hodit do placu svůj shop.choze píše:Hehe, fakt tě nechápu jen jsem odpověděl na otázku, takže nevím o co ti jde.Celica2.0GTI píše:Je to jeho obchod takže je jasný že tam nakupuje ale že mu není blbý sem házet svoje nikdo z prodejců to neudělalStreetFighter píše: mě na tom nic špatného nepřijde....dotaz zněl kde nakupuje...když nakupuje tam, kde uvedl, tak nelže....
Otázka zněla kde nejvíc nakupujete a né kde všude, tudíž jsem napsal kde nakupuji nejvíc montážní materiál pro své autí.
A nechtěl jsem psát, ale jak koukám budu muset, že moje hlavní obživa je v instalaci autohifi.
Ok v pohodě.Celica2.0GTI píše:Možná blbá reakce ale v ten moment mi to prostě přišlo blbý hodit do placu svůj shop.choze píše:Hehe, fakt tě nechápu jen jsem odpověděl na otázku, takže nevím o co ti jde.Celica2.0GTI píše: Je to jeho obchod takže je jasný že tam nakupuje ale že mu není blbý sem házet svoje nikdo z prodejců to neudělal
Ok v pohodě.Celica2.0GTI píše:Možná blbá reakce ale v ten moment mi to prostě přišlo blbý hodit do placu svůj shop.choze píše:Hehe, fakt tě nechápu jen jsem odpověděl na otázku, takže nevím o co ti jde.Celica2.0GTI píše: Je to jeho obchod takže je jasný že tam nakupuje ale že mu není blbý sem házet svoje nikdo z prodejců to neudělal