Rada ohledně volantu

Úpravy interiéru, budíky, sedačky čalounění a elektronika v interiéru ( mimo autohifi ).

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma

Odpovědět
G3-Lower

Rada ohledně volantu

Příspěvek od G3-Lower »

Mam VW Golf II. bez posilovace a volant o prumeru 30cm a pri jezdeni po meste ty ulicky a parkovani to s nim moc nejde. Chcu poridit nejaky s 34cm. Snad to bude trochu lepsi. No ale problem je v tom ze nevim jak je to s tou nabou na ty volanty. Nerad bych musel kupovat i novou nabu tak se ptam jak je to s tou kompatabilitou. Prikladam i foto. Znacka je RAID a je na 6 sroubu.
Pripadne kdyby nekdo mel nejaky volantik na prodej ci vymenu...pripadne zkusenost se zmenou prumeru.
Přílohy
Volant
Volant
1.JPG (150.93 KiB) Zobrazeno 1164 x
Změna je život...

Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)

SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

no a Raid nedělá 34? že bys nemusel řešit tu nábu, která by logicky měl být stejná jako pro 30ku

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Re: Rada ohledně volantu

Příspěvek od AdieuD »

Ja mam pocit, ze 34 Raid dela/delal (alespon v 1994), ja ho mam a je naprosto v pohode. Neni to jeste to kolo, co maji autobusaci, sedne a je ok.
Jinak na obrazku neni se stredem, proto ty orezle imbusy :lol:

Obrázek
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between

G3-Lower

Příspěvek od G3-Lower »

A nemate nejaky link na raid volanty na cz eshopech? Chtel bych spise jinou znacku ale treba neco obevim i tam. Dik
Změna je život...

Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)

Lukaash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukaash »

myslim ze i Momo ma 6 sroubu pri stejny rozteci jako Raid

G3-Lower

Příspěvek od G3-Lower »

Raid sem na cz shopech nenasel :cry: Momo nezaplatim, nova naba se mi moc kupovat nechce, ale co mi asi zbyde :cry:
Změna je život...

Jirkaking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirkaking »

G3-Lower píše:Raid sem na cz shopech nenasel :cry: Momo nezaplatim, nova naba se mi moc kupovat nechce, ale co mi asi zbyde :cry:
zeptám se jinak , nejde do G2 nacpat servo ? nedělám do fgolfů , tak mě nekamenujte. Myslím že by to bylo i mnohem pohodlnější, přeci jen by to asi vyšlo levněji ( vrakáč) než nový volant
FORD SIERRA 4x4 2.0 DOHC EFI

Vyrábím LED neony více http://tuning-forum.org/viewtopic.php?t=29760

Lukaash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukaash »

komplet servo i s pumpou a vedenim sezenes horko tezko pod 2tis + olej + prace + geometrie ... pocitam tak 3 tis., kdyz si to bude delat sam...

ale je fakt, ze je to pak o necem jinem :-)

Lukaash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukaash »

mam pro tebe jeste jedno reseni...nech si u nekoho vytocit redukci ... neni to zadna velka prace a budes mit jednu nabu s dvema roztecema (jeste by sla pravdepodobne prevrtat samotna naba)...

G3-Lower

Příspěvek od G3-Lower »

Lukaash píše:mam pro tebe jeste jedno reseni...nech si u nekoho vytocit redukci ... neni to zadna velka prace a budes mit jednu nabu s dvema roztecema (jeste by sla pravdepodobne prevrtat samotna naba)...
O servu uvazuju. Ale myslim ze s tim 30cm volantem se bude blbe jezdit i se servem. Ono jde predevsim o parkovani a pravouhle ulicky ve meste atp. Normalne kdyz jedu tak ani nevim ze servo nemam :) (185/55/15 gumy)

Mozna by byla dobra volba nechat vrtnout diry s rozteci pripadneho noveho volantu. Zalezi zda by to slo kolem puvodnich der, zda tam bude dost matrose kolem. Zvazim, hlavne to musim rozebrat a mrknout na to jak to poradne vypada.
Změna je život...

jiras

Příspěvek od jiras »

G3-Lower: Přesně ten volant co máš mám v autě (náhodou taky GII) a klidně bych ho prodal, akorát mám průměr (nevím teď přesně) kolem 33-34. Má už ten věnec takovej horší. Jestli máš zájem o foto a abych ti to přesně změřil, tak mi sem (né SZ - to mi blbne) napiš mail.
VW Polo 1.2

http://www.ustyle.cz - e-shop se skate, street a hip hop oblečením

G3-Lower

Příspěvek od G3-Lower »

jiras píše:G3-Lower: Přesně ten volant co máš mám v autě (náhodou taky GII) a klidně bych ho prodal, akorát mám průměr (nevím teď přesně) kolem 33-34. Má už ten věnec takovej horší. Jestli máš zájem o foto a abych ti to přesně změřil, tak mi sem (né SZ - to mi blbne) napiš mail.
x-biker@seznam.cz co znamena takovy horsi? sedreny? lepkavy?
Změna je život...

jiras

Příspěvek od jiras »

Máš to v mailu i s popisem.
VW Polo 1.2

http://www.ustyle.cz - e-shop se skate, street a hip hop oblečením

Jirkaking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirkaking »

G3-Lower píše:
Lukaash píše:mam pro tebe jeste jedno reseni...nech si u nekoho vytocit redukci ... neni to zadna velka prace a budes mit jednu nabu s dvema roztecema (jeste by sla pravdepodobne prevrtat samotna naba)...
O servu uvazuju. Ale myslim ze s tim 30cm volantem se bude blbe jezdit i se servem. Ono jde predevsim o parkovani a pravouhle ulicky ve meste atp. Normalne kdyz jedu tak ani nevim ze servo nemam :) (185/55/15 gumy)
No nevim, já mám 16" 205/45 a se servem bez chyby
FORD SIERRA 4x4 2.0 DOHC EFI

Vyrábím LED neony více http://tuning-forum.org/viewtopic.php?t=29760

Black Racer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black Racer »

nevíte prosím někdo jak to je v G IV s volantem a nábou?! začala mně svítit kontrloka, na VAGu mi řekli že špatnej kroužek pod volantem, tak jsem vyměnil a pár měsíců pokoj, teď zase začal svítit, nechápu :mad: když se na to vykašlu a dám sportovní, tak ten kroužek přijde pryč a dá se tam ta nába, nebo jak to je? dík
jo, a jak se to řeší s klaksonem?!

Lukaash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukaash »

G3-Lower píše:

Mozna by byla dobra volba nechat vrtnout diry s rozteci pripadneho noveho volantu. Zalezi zda by to slo kolem puvodnich der, zda tam bude dost matrose kolem. Zvazim, hlavne to musim rozebrat a mrknout na to jak to poradne vypada.

195/50 R15 a zadny problem...z toho nemej vubec strach

btw : mam taky 300 Raid Dino :-) jen cely cerny 8)

G3-Lower

Příspěvek od G3-Lower »

Servo delat nebudu. Bude vetsi volant. Asi 34-35cm...
Změna je život...

Odpovědět

Zpět na „Interiér - styling a elektronika“