Doufám že nemáš pastelku v sádřewesly.TDI píše:jo¨znam včera mi nedal na kruhači u tesca přednost na moto,tak jsem mu kopl do toho prohnileho kufruJosh píše:neznate nahodou kluci toho golfa??Je z Karvine...
http://www.vw-club.cz/modules.php?name= ... ic&t=14496
Off Topic
Moderátor: Dave0401
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Re: Off Topic
Neni ten golf nahodou toho borce co ma Pumu?
Bosh >> byt tebou, jdu radeji do fava
Bosh >> byt tebou, jdu radeji do fava
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
jj facko je nej....taky jedno zimni mam. uz se tesim za zimni drift show 
a hajcuje jak sfina
a hajcuje jak sfina
Včera jsem byl překvapen. S bandou pijem v hospe a prijdou chlupaty. Tolik "mladych" jak zaclo opoustet stoly jsem jeste nevidel
.. Hospoda proridla. Oni dokonce i po nas chteli papiry. Tak jsme jim je predlozili a oni nam je zklamane vratili
... Co vim tak davali blocky 3 lidem. Borka co delala za barem, platila 300 za nalivani mladistvym...... Kdyz jsem sel pro chalku do "hladoveho okna" tak stali venku 3 benga car.
No a vcera k veceru se v Havru na bludovičaku rozstřelila motorka. Podle informaci (nekdo neco slysel), tak ten borec na masine prezil. Aspon ze tak.. ale motorka zrejme na odpis. Vypadalo to na nedani prednosti od stribrneho golfa.
No a vcera k veceru se v Havru na bludovičaku rozstřelila motorka. Podle informaci (nekdo neco slysel), tak ten borec na masine prezil. Aspon ze tak.. ale motorka zrejme na odpis. Vypadalo to na nedani prednosti od stribrneho golfa.
rikali to i v radiu.....prej bez zraneni
- F.l.a.n.e.l.
Zavinil si to řidič motorky sám... pokud jede 200 do toho horizontu, tak člověk který je na stopce nemůže nikdy nic vidět... Stejně tak, proč u OMV (bývalá aral), vyrostl kruháč... borec jel taky od elánu přes dvěstě a ženská ho přes horizont neviděla...
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
kuva vcera se nam s lubosem zapletl do cesty borec a placal neco o koncernu...ze je to shit. A takhle dopadl....

tak pozor na slova panove

tak pozor na slova panove
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB
) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto
barry: chuju kdo myslíš že to fotil ole
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
asi si dělám srandu...luboT4 píše:barry: chuju kdo myslíš že to fotil ole
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Pumy taky sijou cinani....to mas jednoUňak píše:JUo ni jo mum pumy a to jsou nějaké činany
Naposledy upravil(a) Dan dne 22 říj 2006 21:57, celkem upraveno 1 x.
já vim voe, copak já mám doma takovej šik hubertus ??? a už vůbec bych neležel hubou na schodišti u nás v baráku , taková ostuda to ani náhodoubarry píše:asi si dělám srandu...luboT4 píše:barry: chuju kdo myslíš že to fotil ole![]()
VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Moje veitnam kurvy šikmookéDan píše:Pumy taky sijou cinani....to mas jednoUňak píše:JUo ni jo mum pumy a to jsou nějaké činany
Audi A6