Zrovna jsem si stáhnul video z Mimoně. Takže Mimoň je jasná volba Teď už jen sehnat chechtáky. Podle toho co jsem vyhledal by to mělo být 350km. To zas bude fuelu
Mr. Yaris píše:Zrovna jsem si stáhnul video z Mimoně. Takže Mimoň je jasná volba Teď už jen sehnat chechtáky. Podle toho co jsem vyhledal by to mělo být 350km. To zas bude fuelu
Orlovou berem samozřejmě taky
2evo500: hlavně pozdrž ten pas
350 x 2 = 700 km X 16 litru 98ky = 3000 korun za benal do Mimone ((
asi si vemu dieslaka a pojedu za polovinu
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Yaris: Doufam,ze po ceste bude dost benzinek. Nejak se mi nedari sklidnit ten viiirrr v nadrzi. Radeji to neprepocitavam na CZK ,ale vychazim li z prumerne spotreby 25-40L/100km tak mi zacina byt nejak horko. Asi budu muset kluka trochu priskrtit
evo500 píše:Yaris: Doufam,ze po ceste bude dost benzinek. Nejak se mi nedari sklidnit ten viiirrr v nadrzi. Radeji to neprepocitavam na CZK ,ale vychazim li z prumerne spotreby 25-40L/100km tak mi zacina byt nejak horko. Asi budu muset kluka trochu priskrtit
mam v KA kamose z odtahovkou , ma dilnu v byvalem KAVOZe .....odtahem by to bylo levnejsi
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
TOMO: No muj vuz jeste tak daleko nejel,takze doufam,ze ten odtach nebudu potrebovat z jinych pricin
Benzin uz nejak vyresim.....nastavim si tzv. NON-turbo .
Ještě štěstí zě nejedu se svým starým motorem , to by mě ta cesta vyšla na nejakých 5500kč
Jako první v pojede Mr.Yaris nebo Tomáš Gti s fungl novým motorem který bude teprve zajíždet a ten to určite nepožene
No jezdím do mimoňe vždycky s klukama z bmwklubu,ale to nás je tady odcuď málo tak 5-10 aut,no a ve finále jedou vždy max. 2 no a jet do mimoně 80kou by mě asi nebavilo.... ikdyž předposlední mimoň jsem tak v emku jel bez lamely to byl opruz,když jsem se při předjíždění avie modlil ať tolik neprokluzuje a at nic nevyjede
evo500 píše:Yaris: Doufam,ze po ceste bude dost benzinek. Nejak se mi nedari sklidnit ten viiirrr v nadrzi. Radeji to neprepocitavam na CZK ,ale vychazim li z prumerne spotreby 25-40L/100km tak mi zacina byt nejak horko. Asi budu muset kluka trochu priskrtit
Chtělo by se už domluvit na tom kdo to s tou Mimoní myslí vážně Viděl bych to na tuto neděli 15.8 parkoviště Hypernova Karviná 15:00 tam se předběžne domluvíme co kdy kde a jak