Off Topic
Moderátor: Dave0401
já jednou udělal takou capinu že jsem po šichtě nejel ani hned domů ani spát celý den jsme bloncali po Přerově a potom večer kámoš slavil tak jsem tam šel ze slušnosti nepil jsem a po půlnoci jsem jel domů...byl jsem tak domrdaný že jak jsem přijel (cca 2:00), zastavil jsem u vchodu vylezl z auta, vzal bágl hodil ho na zem ke dveřím, posadil se na něho, hledal klíče a vzbudila mě sousedka se sousedem asi v 5 ráno jak svítalo...si mysleli že jsem ziglý tak jsem jim to pak vysvětloval 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Re: Off Topic
si tak brouzdam po netu a hle.....muj nemecky bratr. original je jen jeden 

josh??? ty sis slehnul????
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Ty piiiczo, chlapci nesmirne se omlouvam, ale vcera jsem sel do svetozname restaurace Pstros na formule a po sleze jsem jel do Orlove zapit Alonsuv titul no a nejak jsem to prepisk, tak se sam divim jak jsem mohl slodit takovou picovinu a jeste tak dlouhou
OMLOUVAM SE
Uz i kvuli Dankovi s Lubem

OMLOUVAM SE

Uz i kvuli Dankovi s Lubem

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Kdo to teda je?barry píše:to je Luboš? na té zemi nebo Uňák...dle bot???![]()
![]()
http://www.l4r.protovision.cz/Dano/telefon%20011.jpg

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
ajéje
....a teď dolů 

..:: MB C-Klasse ::..
neznámej trouba co do Danek poslal k zemi spátremix píše:Kdo to teda je?barry píše:to je Luboš? na té zemi nebo Uňák...dle bot???![]()
![]()
http://www.l4r.protovision.cz/Dano/telefon%20011.jpg

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
Tak a je to tady....dneska me v KurVWine zastavili mestaci a ptali se me jestli vim proc me zastavili....ja ze ne...a oni ze dole kolegove stali za sloupem s radarem...a ze mi za chvili reknou o kolik jsem jel rychleji....tak se za chvili ve vysilacce ozvalo "Zlaty golf 61 opakuji 61" no tak mi kolega rekl ze to bude za 1000,- a bodiky....tak mam tak zkurveno naladu ze to ani mozne neni...Mestaci zasrani!!!A pry budou ted v Karvine merit morad.Smlouvani ani nic jineho nemelo smysl, byli to zakomplexovani pitomci...Jeli jsme jeste pozdravit kolegy co to merili at mi ukazou tu fotku, tak jsem tam byl vyfoceny a pod fotkou bylo 61. KUWAAAAAAAAAAAAAAAAA

AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
- Snoopinka2604
- Kontaktovat uživatele:
No joJosh píše:Tak a je to tady....dneska me v KurVWine zastavili mestaci a ptali se me jestli vim proc me zastavili....ja ze ne...a oni ze dole kolegove stali za sloupem s radarem...a ze mi za chvili reknou o kolik jsem jel rychleji....tak se za chvili ve vysilacce ozvalo "Zlaty golf 61 opakuji 61" no tak mi kolega rekl ze to bude za 1000,- a bodiky....tak mam tak zkurveno naladu ze to ani mozne neni...Mestaci zasrani!!!A pry budou ted v Karvine merit morad.Smlouvani ani nic jineho nemelo smysl, byli to zakomplexovani pitomci...Jeli jsme jeste pozdravit kolegy co to merili at mi ukazou tu fotku, tak jsem tam byl vyfoceny a pod fotkou bylo 61. KUWAAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
![]()

jj....brachu taky zmerili mestaci v karvine.....shodou nahod mel taky 61km/h a dostal za litr.....prej meri i v obytnejch zonach tak pozor na ne
- Snoopinka2604
- Kontaktovat uživatele:
kua.. Lubo ... vzpominas na nasi vcerejsi jizdu z Karvine???
180km/h a v protivce policejni octavie???
no snad nemeli nic zapnute.. 
180km/h a v protivce policejni octavie???

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
gti
To jsou nehorázné kurvy! Měštáci! Dostali pravomoc a ted vyskakujou. Městáci patří na pejskaře a ožralce tahat na zachytku a ne na silnice
Hlavně,že oni jezdí 50 a hlavně, že s majákem. At jdou do prdele kokoti!
Měli jsem jim tu fabku včera podpálit!!!
A pak se s ní ještě vyfotit 

VW golf II GT 1.8Turbo
to byly státní nic tam nebylo a svítily jim jen očiDave0401 píše:kua.. Lubo ... vzpominas na nasi vcerejsi jizdu z Karvine???
180km/h a v protivce policejni octavie???no snad nemeli nic zapnute..

VW Touareg R5 (400 Nm) ,VW T4 2.5 TDI
woman's car my Touareg
woman's car my Touareg
doufam ze meli a pekne vam to vase pocinani spocitaji...Dave0401 píše:kua.. Lubo ... vzpominas na nasi vcerejsi jizdu z Karvine???
180km/h a v protivce policejni octavie???no snad nemeli nic zapnute..

Ale DANo... to bylo jen takove lehke seslapnuti plynu 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
kuva neserte me oba....asi nekde vystracham crash test pri 50km/h. nechci tady spochybnovat neci ridicske schopnosti, ale proste neverim ostatnim...ty muzes jet sebelip, ale co ostatni. nezapomen na ne.
zrovna u vaseho baraku jsem malem videl bouracku....jel borec na masine....podotykam ze pomalu, a od vas vjel na cestu nejaky dedula na kole a jel v protismeru......no bylo to tak tak. me zatlo jak jsem to videl.
nechci tady nikoho moralizovat.....jen davejte bacha lidi.
a myslim ze timhle by jte se chlubit nemeli. PEACE
zrovna u vaseho baraku jsem malem videl bouracku....jel borec na masine....podotykam ze pomalu, a od vas vjel na cestu nejaky dedula na kole a jel v protismeru......no bylo to tak tak. me zatlo jak jsem to videl.
nechci tady nikoho moralizovat.....jen davejte bacha lidi.
a myslim ze timhle by jte se chlubit nemeli. PEACE