Každopádně souhlasím s Patem.
Moderátor: Dave0401
V tom mas i pravdu. Ty jejich auta nejsou zadne šupy. Jsou to kluci co maj radi auta. Tak si prece v mladi neudelaji klub veteranuV-Y-V-I píše:Já bych zase nenazýval TTH - tuning klubem......
Každopádně souhlasím s Patem.
Jasne, je to kadeho vec.... A me to muze byt uplne jedno, kdyz jeste nemam ani sve vlastni carV-Y-V-I píše:Tohle je otázka spíše zdravého rozumu,než zápalu...
Ale to bylo a je STT-Havířov taky
Doufám že si to ten čurák koníček přečte...V-Y-V-I píše:Ale to bylo a je STT-Havířov taky
tak přece jen to není tuctové vozidlo jako třeba calibra, kterou má každý začínající tunerluboT4 píše:však se ještě potkáme . nevěděl sem že o svezení v teploušském autě ( jak to nazval Dan ) stojí toliko lidí .
Tyhle slova mi spis sedi na Tigru, ale TT bych nerekl ze je babske auto....Hanuš píše:Je to takova povera. Ze, chlap co ma TT je "trochu" zvlastni.... Proste kdyz TT tak s nejakou babou. Takove idealni auto pro "sportovne zralou " slečnu... Hned bych se nechal svezt
F.l.a.n.e.l. píše:Jo jo... TIGRA a MEGANE coupe![]()
Přece jen si baba koupí 5 ojetých tiger, než jedno Tété
LUBO: na jaře by to chtělo updatovat---> že by TT cabrio?
To mas recht. Tirgy jsou stvoreny pro zenskeF.l.a.n.e.l. píše:Jo jo... TIGRA a MEGANE coupe![]()
asi jen tak neee , ale koukal sem onehda na cabrio a s pevnou střechou vypadá taky zajímavě má tu prdel takovou delší . jinak já přes zimu mám plán už a to : xenony , komplet fungl brzdy asi ATE POWER ,nebot to znám a komplet podvozek KONI ,F.l.a.n.e.l. píše:Jo jo... TIGRA a MEGANE coupe![]()
LUBO: na jaře by to chtělo updatovat---> že by TT cabrio?