s tvoji holkou Asteroidedan7211 píše:sčím ty? fabulusi?svanco1915 píše:tak každy se mazli zněčim jiným že

Nemusí být pravdaDave1984 píše:nechci už do auta vrážet....na jaro příjde nová kára![]()
![]()
![]()
ale crx s turbem...no myslím, že slye bych viděl jen ve zpětném zrdcátku
ty procenta bych viděl trochu jinak 50/50 určo neremix píše:Nemusí být pravdaDave1984 píše:nechci už do auta vrážet....na jaro příjde nová kára![]()
![]()
![]()
ale crx s turbem...no myslím, že slye bych viděl jen ve zpětném zrdcátku50% je auto a 50% řidič. Dolph (Trojkový stříbrný Golf 2.0 gti, cca 160HP řekl bych "bez problémů" ujel GSíčku Kadettu 2.0Turbo cca 220PS .... je to hodně o zkušenostech
remix napsal:
Dave1984 napsal:
nechci už do auta vrážet....na jaro příjde nová kára banan nx rock
ale crx s turbem...no myslím, že slye bych viděl jen ve zpětném zrdcátku Laughing
Nemusí být pravda nono 50% je auto a 50% řidič. Dolph (Trojkový stříbrný Golf 2.0 gti, cca 160HP řekl bych "bez problémů" ujel GSíčku Kadettu 2.0Turbo cca 220PS .... je to hodně o zkušenostech Wink
ty procenta bych viděl trochu jinak 50/50 určo ne
no teda to bych do tebe neřekl!svanco1915 píše:s tvoji holkou Asteroide
Tak na mračítka mám stejný názor, ale na ten znak v tom tahokovu jsem jiného názorusvanco1915 píše:¨GReddy píše:az lidem dojde ze mracitka jsou nevkusny tak treba se posuneme s kvalitou tuning sceny nekam daltohle je hrozny pritom megane je krasny auto...ta pica v masce ma taky riz
čteš mi myšlenky
Tak,tak mně se nelibí ty černý plasty na narazníku a dveřích bud pryč a nebo aspon do barvy a ten pruh na tom okně je taky dost mastně řízlej!ALe jak říkam každýmu se libí něco jineho!!svanco1915 píše:třeba lepši je ho zalepit že , a tahakov nevim nevim
Tak nějak!!svanco1915 píše:clonítka sem si nevšim , to asi tim že jako by tam vůbec nebylo
Není zač kamaradi si maj pomáhat!!svanco1915 píše:dík za upozorěni
Co zas máš s tím ou??!!svanco1915 píše:ou
Ale chápu fabulusi!!svanco1915 píše:co by nic ...... nechápeš