Má prdel je pořád panna ale ty si tak malý tak nevím nevim jestli ses tam někde nezašival!!!azpek1 píše:nene ja určitě ne ale tebe prý pořád pálí prdelPipotuning píše: No je ale aby jsme se nakonec nedozvěděli že ta hlavní ženská si tam byl ty??

Má prdel je pořád panna ale ty si tak malý tak nevím nevim jestli ses tam někde nezašival!!!azpek1 píše:nene ja určitě ne ale tebe prý pořád pálí prdelPipotuning píše: No je ale aby jsme se nakonec nedozvěděli že ta hlavní ženská si tam byl ty??
tak pana jo???Pipotuning píše: Má prdel je pořád panna ale ty si tak malý tak nevím nevim jestli ses tam někde nezašival!!!
Takže si to byl ty co tam pořad nastavoval tu prdel!!azpek1 píše:tak pana jo???Pipotuning píše: Má prdel je pořád panna ale ty si tak malý tak nevím nevim jestli ses tam někde nezašival!!!![]()
![]()
ja sem se nikde nezašíval, ja sem vždi vidět
nepleť si mě pořád s tebouPipotuning píše: Takže si to byl ty co tam pořad nastavoval tu prdel!!
Tak já svou vlsatní vidět nemoh ale tvou jo!!!azpek1 píše:nepleť si mě pořád s tebouPipotuning píše: Takže si to byl ty co tam pořad nastavoval tu prdel!!
Zbytek se dozvíme časem!svanco1915 píše:tak a vše objasněno zbytek se asi už nepřizna
No v nikom už bych se neštoural to je fakt!!svanco1915 píše:už se to stalo bych se v tom neštoural
Třeba vysvětlit!!svanco1915 píše:blbbec jednou a dost
Ale tady se jedná jen o párty u freemenasvanco1915 píše:no že jsou věci které neni potřeba opakovat , nebo zbabama leda
No ja taky ne ale uvidíme co Aspik třeba se mu to libilo!svanco1915 píše:tak do toho znova už nejdu))
No aspik je malý dabel tak uvidíme asi pujde znovu!!svanco1915 píše:mlči , a mlčeni znamena co? že jo
Kuwa to by bylo nechutné!!svanco1915 píše:hlavně at nezrobi video
No jo bo ani nepojím!!svanco1915 píše:radši nemyslet