thomaswilliams připravuje na emmu na příští rok

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

TROY píše:JJ a EMMA je teda přísnější :D na dbdrag přijedeš i s ozvučenym hajzlem a můžeš si odvízt pohár :lol:
no smysl db dragu tak nějak nechápu když jsem viděl ty plečky co přijeli soutěžit třeba teď do vyškova, vevnitř bordel, chaos repráky přilepený izolačkou, auto ještě větší vrak, hlavně že to děla duc duc :roll:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Celica2.0GTI

Příspěvek od Celica2.0GTI »

toitoi píše:
TROY píše:JJ a EMMA je teda přísnější :D na dbdrag přijedeš i s ozvučenym hajzlem a můžeš si odvízt pohár :lol:
no smysl db dragu tak nějak nechápu když jsem viděl ty plečky co přijeli soutěžit třeba teď do vyškova, vevnitř bordel, chaos repráky přilepený izolačkou, auto ještě větší vrak, hlavně že to děla duc duc :roll:
No podle té izolačky poznávám auto a můžu ti říct že to auto drží českej rekord v tlaku ve skupině StreetA a je to druhý defakto nejhlasitější auto v republice a to že je tam izolačka je proto že už je načnutej závěs se není čemu divit když dostává 4000WRMS jo jinak kdyby tě zajímala hodnota je v tom autě přes 151 dB což je dost slušnej výkon. Ono u dB dragu se netuní auta kvůli bodům na db dragu co natlačíš to máš rozdíl oproti emma i když netlačíš tak koupený litáky za moc peněz ti naženou body ale to vám příští rok už nepomůže už se nebude venkovní design počítat takže vám db dragový auta začnou dávat na prdel

All
Kontaktovat uživatele:

Re: thomaswilliams připravuje na emmu na příští rok

Příspěvek od All »

Tak zrovna tohohle bych se nebál. Jen málo DB Dragových aut je postavených podle pravidel EMMA a dalo by dost práce je předělat. Ať už jde o zvuk jako celek tak i provedení instalace. Decibely nějaké body nahoní ale provedení to ve většině případů zkazí a zvuk tyhle auta moc nemají. Spíš vyjímečně.

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thomaswilliams »

no myslím že v čr by se to dalo spočítat nna prstech jedné ruky

qpc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qpc »

držim palce 8)

qpc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qpc »

hlavně to auto vylep.jinak vyšroubuješ i to,co normálně nejde.. :lol:

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

díkes qepíku...dneska sem koukal v jednom nemenovaném servisu mých známých a už se nedivím že sepa nejezdí na srazy...jeho vectra je tam zapadáná v roští a čeká na opravu...už ani nejde poznat jestli je to kombík nebo hatchback

Celica2.0GTI

All píše:Tak zrovna tohohle bych se nebál. Jen málo DB Dragových aut je postavených podle pravidel EMMA a dalo by dost práce je předělat. Ať už jde o zvuk jako celek tak i provedení instalace. Decibely nějaké body nahoní ale provedení to ve většině případů zkazí a zvuk tyhle auta moc nemají. Spíš vyjímečně.
No zeberete mi jeden bod za pojistky to tlakem pořád doženu bezpečnost montáže tam je design by se taky dal udělat a co dál se hodnotí pokud nebudu brát venek? A je pravda že těch aut je málo ale není takovej problém to předělat dáš bednu do koberce a vypadá to úplně jinak

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Celica2.0GTI píše:
toitoi píše:
No podle té izolačky poznávám auto a můžu ti říct že to auto drží českej rekord v tlaku ve skupině StreetA a je to druhý defakto nejhlasitější auto v republice a to že je tam izolačka je proto že už je načnutej závěs se není čemu divit když dostává 4000WRMS jo jinak kdyby tě zajímala hodnota je v tom autě přes 151 dB což je dost slušnej výkon. Ono u dB dragu se netuní auta kvůli bodům na db dragu co natlačíš to máš rozdíl oproti emma i když netlačíš tak koupený litáky za moc peněz ti naženou body ale to vám příští rok už nepomůže už se nebude venkovní design počítat takže vám db dragový auta začnou dávat na prdel
no i když jsem to viděl myslím u tebe tak zrovna tebe jsem nemyslel, ale i tak, já to prostě nechápu k čemu to je že tam ty decibely máš, ozvučíš tím třeba fotbalovej stadión tak aby tomu zvuku bylo "rozumět"? dá se tam kvalitně poslechnout třeba opera :? :lol: myslím že ne, a to že to třepe voknama mě fakt nevzrušuje, stejně jak tebe asi nikdy nebudou brát plasty jako mě :lol: takže asi ti rozumím :lol: :lol:
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Celica2.0GTI

toitoi píše:
Celica2.0GTI píše:
toitoi píše: no smysl db dragu tak nějak nechápu když jsem viděl ty plečky co přijeli soutěžit třeba teď do vyškova, vevnitř bordel, chaos repráky přilepený izolačkou, auto ještě větší vrak, hlavně že to děla duc duc :roll:
no i když jsem to viděl myslím u tebe tak zrovna tebe jsem nemyslel, ale i tak, já to prostě nechápu k čemu to je že tam ty decibely máš, ozvučíš tím třeba fotbalovej stadión tak aby tomu zvuku bylo "rozumět"? dá se tam kvalitně poslechnout třeba opera :? :lol: myslím že ne, a to že to třepe voknama mě fakt nevzrušuje, stejně jak tebe asi nikdy nebudou brát plasty jako mě :lol: takže asi ti rozumím :lol: :lol:
No k tomu kvalitnímu poslechu řeknu akorát toto do určité hlasitosti je to kvalitní poslech potom už samozřejmně přichází tlak kterej jak víme už do SQ nepatří. je to prostě soutěž nemám na to abych dělal tuning cup baví mně muzika a jelikož jsem tlakař zvolil jsem si db drag

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

no já uvidím co uplácám... a jak to bude hrát.....musel jsem dokoupit ještě 12 repráků

Motis

Příspěvek od Motis »

qpc píše:držim palce 8)
Taky držím palce 8) 8)
feliCIA

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Motis píše:
qpc píše:držim palce 8)
Taky držím palce 8) 8)
taky držím palce 8)

blafuzo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blafuzo »

ty ,kup karavan a vsechno bys tam nacpal to by bylo i z posezenim :lol: ne ,delam si kozy drzim taky palec 8)
Naposledy upravil(a) blafuzo dne 25 říj 2006 21:49, celkem upraveno 1 x.

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

žádný nemáš

blafuzo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blafuzo »

kde ty zase trajdas chlape

Kapka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapka »

docela jsem se zasmal pri cteni tohohle prispevku... nejak jsem nepochopil jak pripravenou sestavu u TW...tak i nazory Celici... ono neni vsechno v množstvi repraku... jestli chces stavet auto na SQ souteže tak jsi bez šance...tam jde cesta k poharum trosku jinym smerem nez narvat do auta co nejvice repraku,zesilovacu atd...poznas na prvni soutezi EMMA SQ,až te porazi auto s jednema kompama vepredu a malym SW v kufru a to cele krmene 3-kanalem...
Octavie RS 220PS :ja_nic: /zatim/

redy

Příspěvek od redy »

kde bych moh videt ty pravidla na Emma?
teprve zacinam, mam v kufru 2xsub 12´Spectron:) 350W RMS, jeden Basreflex a jeden v uzavreny...1kanal zesik asi 450W RMS. jeste tam chystam kompo
pro maniaky asi slabota ale busi to kurevsky

Kapka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapka »

http://www.emmanet.cz/

jinak mas tam pravidla,rozdeleni kategorii atd atd...ale jsou to platna pravidla pro rok 2006,pristi rok 2007 bude trosku jine rozdeleni kategorii...a jinak pravidla pro instalaci zustanou snad stejne... jinak nejvic informaci najdeš asi na www.autohificlub.cz sekce EMMA...
Octavie RS 220PS :ja_nic: /zatim/

Darkbug

Příspěvek od Darkbug »

thomasi uz mas nejaky pictures? nebo no timee... no fun.. ?
Vectra B :D

Cenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cenda »

basreflex a uzavrenou? ne, ze by se to nedalo sladit, ale z principu se mi to zda jako pekna ptakovina.

pravidla na www.emmanet.cz
pouze "hifík"

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

už em si stáhnul pravidla...děkuju kapkovi..mám podobný názor jako čenad ..jak funguje basreflex v uzavřené ozvučnici ????????to se tam ta trubice jako hodí do vnitř a zašroubuje???? :lol: :lol: :lol:

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

neee, on ma podle me dve bedny... Jedna BR a jedna uzavrenka, coz je podle me strasna blbost...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

Cenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cenda »

nemusi to bejt blbost, pokud tim chtel neceho docilit a vyhral si s nastavenim. Uz jsem kdysi o podobnym experimentu z hlediska rozdeleni pasem a charakteru cetl, ale co z toho vylezlo...
pouze "hifík"

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

ha tak to je zajímavé...to já mám ve vectře uzavřenou...mám v dva pioneery a po měsící je to s basreflexem protože se mi odšroubujou terminály připojení kabelů :D

Celica2.0GTI

A nebo má band pass což je taky uzavřenka v bas reflexu nemýlím li se?

redy

Příspěvek od redy »

jsou v jedny velky ozvucnici ale oddelene, samozrejme, nevim mozna je to pitomina, ale zkusil sem to protoze zatim nevim co by bylo lepsi, clovek co me s tim radil a od kteryho mam to vybaveni rikal ze to je zajimavy, tak nevim :roll: sam to nastavil
jinak diky za ty odkazy, mrknu na to

Celica2.0GTI

Kapka píše:docela jsem se zasmal pri cteni tohohle prispevku... nejak jsem nepochopil jak pripravenou sestavu u TW...tak i nazory Celici... ono neni vsechno v množstvi repraku... jestli chces stavet auto na SQ souteže tak jsi bez šance...tam jde cesta k poharum trosku jinym smerem nez narvat do auta co nejvice repraku,zesilovacu atd...poznas na prvni soutezi EMMA SQ,až te porazi auto s jednema kompama vepredu a malym SW v kufru a to cele krmene 3-kanalem...
Smát se můžeš ale já nemluvil o SQ ale o emma SPL a tam už to je o výkonu nebo ne?

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

tak jsem si fčera pořídil velice malou kompaktní sub bedýnku s repro audiolight 500/1200... uzavřená a hraje vinikající..komplet hotová ...na strahově předvedu...mám jich dost ...

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“