Pak končím s tuningem a budu chodit kanalama!!svanco1915 píše:no taky si řikam že tak přeseda celkém dost , co tepr až ten ptáček bude mít auto někdy

Pak končím s tuningem a budu chodit kanalama!!svanco1915 píše:no taky si řikam že tak přeseda celkém dost , co tepr až ten ptáček bude mít auto někdy
Midas je dravec tys ho ještě nikdy neviděl a nebavil se s ním co??svanco1915 píše:proč?
Prostě je to správný živel!!svanco1915 píše:oboji jo ...
No tak to jsem zvědav!!Freeman_TKOZ píše:Moje budoucí...Pipotuning píše:No tak kdyby to vypadalo takhle tak by to byla bomba!!čí je to vubec auto??
A který myslíš??!!Freeman_TKOZ píše:Jako že luxusní xicht
To je fakt!Freeman_TKOZ píše:ObaPipotuning píše:A který myslíš??!!Freeman_TKOZ píše:Jako že luxusní xicht
tak...víš jak to je...mám stát a držet hubu...to se raději otočím na patě a jdu domů...je přece jen lepší s někým pokecat (mám na mysli s někým kdo rozumí tuningu) ...nemám takové možnosti chodit každý den do garáže a dělat si tam co se mi zlíbí...taky proto jsem vděčný celému KLUBU TKOZ!!!Protože tam se všichni baví se všema bez rozdílu jestli mám nebo nemám auto...nebo jaké auto mám...je to jeden velký TKOZ TEAM...nebýt TKOZ nejel bych do Kopřivnic...nebýt některých členů tohoto klubu tak se nedozvím takové různé informace...nebo taky nebýt TKOZ nemám webové stránky...neměl bych totiž okom psátPipotuning píše:Prostě je to správný živel!!svanco1915 píše:oboji jo ...![]()
Tak to má být chlopaku!Midas_Tkoz píše:taky že joPipotuning píše:Aspon že souhlasíš!!![]()
![]()
![]()
![]()
Tak tak!!svanco1915 píše:však ten tuning neni jen o autech ale i o partě lidi
o čem??manijak píše:v sobotu budem točit videjko...
No pokud bude nějaký čas tak se stavím mrknout!maniak píše:o ukončení sezony... možná budou i nějaké sprinty, ale to se nechme překvapit