Jak zabránit krádeži kol...

Ukradli vám auto nebo vykradli?

Moderátoři: Kane13, tholis

Mirda

Příspěvek od Mirda »

Nejlepší ochranou je parkovat v garáži bo na vlastním pozemku na zahradě :?:
G3 Variant 1,9 TDi Fratelli Bosio Sprint 764, EGR off Obrázek

Mirek999
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

Mirda píše:Nejlepší ochranou je parkovat v garáži bo na vlastním pozemku na zahradě :?:
Přesně tak.Když to stojí na ulici tak nikdy není jistota,že to neukradnou.A nebo když to neukradnou tak to auto aspoň poničí.
Optimismus pramení z nedostatku informací :o)

proktorcz

Re: Jak zabránit krádeži kol...

Příspěvek od proktorcz »

MarauderZ28 píše:prosím Tě jak se šrouby od kola odřezavají flexou ?
přesně jak psal šíša

wrenklin

Příspěvek od wrenklin »

nejlepsi by bylo chytnout ty lapky pri cinu a rosmelcovatje proste rozsekat :oops: dokavat by sme ja nerozsekaly vcecky pak by sme zily stastne az do smrti :oops:

remix

Příspěvek od remix »

Mekkk píše:Jako nejlepší opatření bych viděl je tam vůbec nedávat a jezdit na zrezlých plechách :lol: A potom by jsi měl aspon klidný spaní.Jiná 100% metoda zabezpečení asi neexistuje.
tak to jsi na velkém omylu :nono: viewtopic.php?t=40993&start=0
Mirda píše:Nejlepší ochranou je parkovat v garáži bo na vlastním pozemku na zahradě :?:
Garáž pro ně není překážka (pokud není ta garáž v zahradě nebo v domu)
ALL:
Pojistěte si to a jste v klidu, já si to třeba platím.... 5000kč ročně, co to je...v porovnání s nějakýma pěknýma kolama ---- nic..
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

JonnY

Re: Jak zabránit krádeži kol...

Příspěvek od JonnY »

neslo by maticu zmrazit dusikom a potom klepnut klinom a kladivom?
a naozaj, ked si clovek poriadne zabezpeci kola, a na zbytok sa vykasle, tak mu s tym autom proste odjedu...

mikiVTS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikiVTS »

Zemi píše:
Mirek999 píše:Jednou jsem bezpecak povolil vzal jsem mensi orech a namlatil jsem ho na ten pojistovak nandal jsem na nej trhak a sel v poho byl to tisicihranej orisek mensi nez ten pojistovak
Podobnej styl praktikujou v pneuservisech... :wink: Nedavno jsem protocil orech tak jsem shanel a maj na to takovy orechy ktery natlucou na jakykoliv bezpecak... Takze jestli to maj zlodeji jsme vsici v pici. :D
na jakykoliv ne . Riesil som to pomerne nedavno , lebo sa mi podarilo stratit ten orech . Nevedeli mi pomoct v ziadnom pneuservise , skusali tie univerzalne sady ale nic nesedelo .Boli dost hlboko zapustene v kolach . Nakoniec zubny technik urobil odtlacok a vyrobila sa kopia srobu , Trvalo to 2 dni :lol:

ondrasic@
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondrasic@ »

mikiVTS píše:
Zemi píše:
Mirek999 píše:Jednou jsem bezpecak povolil vzal jsem mensi orech a namlatil jsem ho na ten pojistovak nandal jsem na nej trhak a sel v poho byl to tisicihranej orisek mensi nez ten pojistovak
Podobnej styl praktikujou v pneuservisech... :wink: Nedavno jsem protocil orech tak jsem shanel a maj na to takovy orechy ktery natlucou na jakykoliv bezpecak... Takze jestli to maj zlodeji jsme vsici v pici. :D
na jakykoliv ne . Riesil som to pomerne nedavno , lebo sa mi podarilo stratit ten orech . Nevedeli mi pomoct v ziadnom pneuservise , skusali tie univerzalne sady ale nic nesedelo .Boli dost hlboko zapustene v kolach . Nakoniec zubny technik urobil odtlacok a vyrobila sa kopia srobu , Trvalo to 2 dni :lol:
tak tos obchazel asi necorkarsky nemehla :lol:

BART158
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BART158 »

Jediné kola, které ti neukradnou jsou ty, který namáš. nejedná se však o ideální řešení... :lol:
:driver:

DOEMIXXX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DOEMIXXX »

to je sice pravda, ale kazdej nema takovou moznost v Praze parkovat ve svy garazi :(
http://www.facebook.com/djdoemixx

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

To by ses divil, kamaráde. Znám řadu případů, kdy auto bylo ukradeno ze zahrady před domem nebo z garáže.

Odpovědět

Zpět na „Ukradeno“