Jak zabránit krádeži kol...
Re: Jak zabránit krádeži kol...
přesně jak psal šíšaMarauderZ28 píše:prosím Tě jak se šrouby od kola odřezavají flexou ?
tak to jsi na velkém omyluMekkk píše:Jako nejlepší opatření bych viděl je tam vůbec nedávat a jezdit na zrezlých plecháchA potom by jsi měl aspon klidný spaní.Jiná 100% metoda zabezpečení asi neexistuje.

Garáž pro ně není překážka (pokud není ta garáž v zahradě nebo v domu)Mirda píše:Nejlepší ochranou je parkovat v garáži bo na vlastním pozemku na zahradě
Pojistěte si to a jste v klidu, já si to třeba platím.... 5000kč ročně, co to je...v porovnání s nějakýma pěknýma kolama ---- nic..ALL:
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Re: Jak zabránit krádeži kol...
neslo by maticu zmrazit dusikom a potom klepnut klinom a kladivom?
a naozaj, ked si clovek poriadne zabezpeci kola, a na zbytok sa vykasle, tak mu s tym autom proste odjedu...
a naozaj, ked si clovek poriadne zabezpeci kola, a na zbytok sa vykasle, tak mu s tym autom proste odjedu...
- mikiVTS
- Kontaktovat uživatele:
na jakykoliv ne . Riesil som to pomerne nedavno , lebo sa mi podarilo stratit ten orech . Nevedeli mi pomoct v ziadnom pneuservise , skusali tie univerzalne sady ale nic nesedelo .Boli dost hlboko zapustene v kolach . Nakoniec zubny technik urobil odtlacok a vyrobila sa kopia srobu , Trvalo to 2 dniZemi píše:Podobnej styl praktikujou v pneuservisech...Mirek999 píše:Jednou jsem bezpecak povolil vzal jsem mensi orech a namlatil jsem ho na ten pojistovak nandal jsem na nej trhak a sel v poho byl to tisicihranej orisek mensi nez ten pojistovakNedavno jsem protocil orech tak jsem shanel a maj na to takovy orechy ktery natlucou na jakykoliv bezpecak... Takze jestli to maj zlodeji jsme vsici v pici.

tak tos obchazel asi necorkarsky nemehlamikiVTS píše:na jakykoliv ne . Riesil som to pomerne nedavno , lebo sa mi podarilo stratit ten orech . Nevedeli mi pomoct v ziadnom pneuservise , skusali tie univerzalne sady ale nic nesedelo .Boli dost hlboko zapustene v kolach . Nakoniec zubny technik urobil odtlacok a vyrobila sa kopia srobu , Trvalo to 2 dniZemi píše:Podobnej styl praktikujou v pneuservisech...Mirek999 píše:Jednou jsem bezpecak povolil vzal jsem mensi orech a namlatil jsem ho na ten pojistovak nandal jsem na nej trhak a sel v poho byl to tisicihranej orisek mensi nez ten pojistovakNedavno jsem protocil orech tak jsem shanel a maj na to takovy orechy ktery natlucou na jakykoliv bezpecak... Takze jestli to maj zlodeji jsme vsici v pici.