Nemám teď net... tak chodím kde se dá... tenhle je kure*sky pomalý a nestíhám psát...svanco1915 píše:najednou tu eni frajer a jinak tu sedi furt

Ok už tu mnělio dávno byt-davej!!Freeman_TKOZ píše:JEstli chceš...Pipotuning píše:Nechce se ta čičina taky plazit po mém autě??![]()
![]()
Ale nešahat... jen slintat![]()
![]()
Nic pro vás... to je pro mě a mojí levou rukuPipotuning píše:Ale ,ale sem s nima-honem!!!manijak píše:to freeman: je čas vytáhnout ty nahé fotky te borky co schováváš![]()
![]()
Si psal že to tu dáš jen že nemáme šahat tak dupej to sem!!Freeman_TKOZ píše:Nic pro vás... to je pro mě a mojí levou rukuPipotuning píše:Ale ,ale sem s nima-honem!!!manijak píše:to freeman: je čas vytáhnout ty nahé fotky te borky co schováváš![]()
![]()
![]()
![]()
Přečti si ještě jednou na co jsem ti odpovídalPipotuning píše: Si psal že to tu dáš jen že nemáme šahat tak dupej to sem!!![]()
To máš vyzkoušené že na poprvé nešla jo???Freeman_TKOZ píše:Zkus nafotit sám... ale pochybuji že se od tebe nechá (aspoň ne poprvé...Pipotuning píše:Aha tak sry ale to chci taky!A fotky sem taky šoupni!!![]()
)
![]()
Jooo ták tak takhle on to praktikuje!!manijak píše:jemu šla na poprvé, to víš vyhrušky, anonym, a pak šel na jisto
manijak píše:jemu šla na poprvé, to víš vyhrušky, anonym, a pak šel na jisto
Coooo že by to nemnělo ani občanku,to snad už jo neeee?Freeman_TKOZ píše:manijak píše:jemu šla na poprvé, to víš vyhrušky, anonym, a pak šel na jistoTy kundo..
![]()
Ale co to bylo za psycho jak jsem zjistil kolik ji je a to měří jen něco míň jak já... (175cm)....
Sem pak nechápal.. a nechápu ani teď....
No nic.. mizím...![]()
Ne, přiznávám jsem pedofil...Pipotuning píše: Coooo že by to nemnělo ani občanku,to snad už jo neeee?![]()
![]()
Nee fakt kolik ji ne na fotce vypadá na 17nact!Freeman_TKOZ píše:Ne, přiznávám jsem pedofil...Pipotuning píše: Coooo že by to nemnělo ani občanku,to snad už jo neeee?![]()
![]()
si zahráváš see zákonem jo???Freeman_TKOZ píše:Ne, přiznávám jsem pedofil...Pipotuning píše: Coooo že by to nemnělo ani občanku,to snad už jo neeee?![]()
![]()
No jo sem ji typoval tak 17nact!!azpek1 píše:vypadá na vic holka jedna nezbednáPipotuning píše:14nact![]()
![]()
![]()
si děláš kurva prdel ne??Tak to je maso!!
![]()
No jooo tak to má být ale bez občanky ani ránu!!!azpek1 píše:Bych řek že nejsi sám, ale na to kolik ji je tak je holka odvážnáPipotuning píše: o jo sem ji typoval tak 17nact!!
MIMINKOOOFreeman_TKOZ píše:njn uvidíme co bude...
No a to si bud kurevski jistý že jo!!Freeman_TKOZ píše:A tatínek půjde sedět...![]()
![]()