co jsi myslíte o výfukách WM SPORT

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
JarekMarea

co jsi myslíte o výfukách WM SPORT

Příspěvek od JarekMarea »

http://www.vltava2000.cz/Sportovniautod ... entID=1184 má je někdo jakej mají zvuk a nejsou to šmejčka?
Alfa Romeo 155 2,5TD 92kw 300nm

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: co jsi myslíte o výfukách WM SPORT

Příspěvek od Idaho »

Sport 6 jsem měl rok a pul na Honde CD7, a byl jsem spokojenej, jen před dvěmalety jsem ho pořídil v jednom šopíku u plzne za 2150 :D
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

JarekMarea

Příspěvek od JarekMarea »

a co zvuk ?
Alfa Romeo 155 2,5TD 92kw 300nm

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

nebylo to uřvané ale slyšet to bylo ( aby ne 2.2 150PS co točila lehce za 7tis rpm :D ) dalo se s tím jet dálku, já to mel hlavne jako hezkou náhradu uhnilého puvodního.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

máca

Příspěvek od máca »

ja ho mam uz dva roky na bawu mam ho na 6valci a mam udelanej duplex 3 a 3 valce a je to dobry, mam tam ten vyndavaci tlumic a je to znat,na normalni jezdeni to mam s nim a na srazu to vyndam :lol: , to je pak hukot 8)

Tomáš Marný

Příspěvek od Tomáš Marný »

Od WM mam duplex na 2.0 16v a zvuk to má pěknej.

antik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od antik »

mam na meganovi, pohoda, klidek a brumlacek... nic extremniho, zkratka brumla... :)

EDIT: mam tady i zvuk - nic moc kvalita, pres dvojce do mp3... na to, ze je to Megane, je to docela dobry (toho cvakani ventilu (???) si nevsimejte... neduh tohoto auta..) :oops: -> http://jorgen.wz.cz/antik.mp3 :oops:
ex: Vaginateur "Megí", 96, 1,6i 55 kW
ex: Vaginateur Laguna II Grandtour, 1,9 dCi, 88 kW, privilége
ex: "Black Hawk" Pug 106, 1,2 44 kW
ex: pěškobus
ex: Oo=[][]=oO Bimmer e36 318iS
nyní: Oo=[][]oO Helmut von Bleifreistein

Motis

Příspěvek od Motis »

Mám tenhle na felině a je super 8) 8) http://www.vltava2000.cz/Sportovniautod ... odsID=2966 Ani není moc hlučný 8)
feliCIA

Pinky

Příspěvek od Pinky »

Motis píše:Mám tenhle na felině a je super 8) 8) http://www.vltava2000.cz/Sportovniautod ... odsID=2966 Ani není moc hlučný 8)
mam podobnej ale KM a taky pohoda v určitejch otackach neni ani moc slyšet

Karlik610

Příspěvek od Karlik610 »

a co laiting?? mam ho na bavoraku a je super a jeste k tomu 3 roky zaruka :)
E30 320
E34 525 24V

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave-TuningClubOstrava »

Jestli můžu doporučit: u takového motoru kde je výkon dejme tomu těch 150kobyl, zvol nějakou alespoň trochu lepčí značku.třeba vod stejného E-Shopu,páč majitele znám a je to super člověk,ale zkus třeba Otto Racing(aspoň)anebo A1 apod.WM je nižší kvalita.horší zpracování má za následek u silnějších motorů rychlejší vypálení tlumící směsi,anebo jak jsem nedávno viděl-dokonce i nepěknou korozi na samotném tlumiči.
podle mého názoru je zbytečné utrácet za origo remus,ale když je to od 1.8 16v nahoru,alespoň ten Otto racing-já ho mám a jsem nad míru spokojenej a je cenově zhruba ve stejné hladině jako WM.kdyžtak zavolej přímo Davidovi Žambochovi ze sportovniautodoplnky.cz - dá se sním pohovořit, i když samozřejmě nebude házet do pytle ani WM,páč ho prodává a chce ho prodat.Prostě chtěj něco lepšího než WM - poradí a pomůže :wink:

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“