I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Tak v patek jsem měl na Zbraslavi sraz s Redmenem a s Blafuzem a vypadá to že jsme se domluvili na nějake praci na mem autí.Tak snad na jaře budu už moct přijet na nějakej ten sraz..
Pinky píše:Tak v patek jsem měl na Zbraslavi sraz s Redmenem a s Blafuzem a vypadá to že jsme se domluvili na nějake praci na mem autí.Tak snad na jaře budu už moct přijet na nějakej ten sraz..
tak už se těším
Audi A4 Cabrio 2.5Tdi 120kw +Drift car BMW E36 Compact
Pinky píše:Tak v patek jsem měl na Zbraslavi sraz s Redmenem a s Blafuzem a vypadá to že jsme se domluvili na nějake praci na mem autí.Tak snad na jaře budu už moct přijet na nějakej ten sraz..
tak už se těším
ani nevíš jak se těšim ja...myslel jsem že vyjedu letos na jaře a ono to bude příští rok..No ale snad bude v DOBRYCH rukou
tak už se těším
ani nevíš jak se těšim ja...myslel jsem že vyjedu letos na jaře a ono to bude příští rok..No ale snad bude v DOBRYCH rukou
tak sem se projel o víkendu k nám do hor na moravu... no jel sem na těch svej sjetech 235/45/17 no ještě že pršelo a smetlo to ten sních jinak by asi byla prdel
thomaswilliams píše:tak sem se projel o víkendu k nám do hor na moravu... no jel sem na těch svej sjetech 235/45/17 no ještě že pršelo a smetlo to ten sních jinak by asi byla prdel
Zdarec no ja se chystam taky vytunit felinu ale zatim nejsou money, jsem cetl na prvnich prispevkach o srazech u Hornbachu o jaky hornbach se jedna ? diky
GSM - CARs - Girls - SKI -> Praha 6
Felicia 1.3LX Green
carreaum píše:Zdarec no ja se chystam taky vytunit felinu ale zatim nejsou money, jsem cetl na prvnich prispevkach o srazech u Hornbachu o jaky hornbach se jedna ? diky
carreaum píše:Zdarec no ja se chystam taky vytunit felinu ale zatim nejsou money, jsem cetl na prvnich prispevkach o srazech u Hornbachu o jaky hornbach se jedna ? diky
TAKŽE KDYBY STE TO NEVĚDĚLI TAK DNES JE SRÁZEK NA ČERNÉM MOSTĚ V PRAZE V U GLOBUSU NA HORNÍM PARKOVIŠTI VZADU V ROHU POKUD BUDE DIVNĚ TAK V GARÁŽÍCH U KINA....V 2 PATŘE...TAK DORAZTE ...KLOBÁSKY A COCA COLA ZAJIŠTĚNA