Docela me to udivuje

Ale i pres to je to skoda......
http://www.h-fans.cz/index.php?url=akce ... 2006_konec
pokud nekomu hodne vadi ze to sem davam tak to smazte.......

Moderátor: Zemi
V to doufam, aspon jeste na par letmilosh píše:no hlavni je ze my tady nekoncime !!!!
doufam ze uz nekdo k sakru zalozi T-FansDaveS píše:V to doufam, aspon jeste na par letmilosh píše:no hlavni je ze my tady nekoncime !!!!![]()
![]()
H-Fans meli dobry srazy, ty videjka.... a vsechno, docela pekne.
Je fakt skoda ze to zabalili
no to je, ale skoncit nemusi, staci platit hosting dal a web jede ne?CAD píše:Skoda, ze koncej. Nasel jsem tam plno veci. Delat v nakym takovym "hnuti" je nevdecna prace
milosh píše:no to je, ale skoncit nemusi, staci platit hosting dal a web jede ne?CAD píše:Skoda, ze koncej. Nasel jsem tam plno veci. Delat v nakym takovym "hnuti" je nevdecna prace
Oni neskoncili, pokud vim, kvuli placeni hostingu. Myslim, ze tam byly problemy organizacnia neshody s Hondaclubem atd. Pokud se pletu tak me opravte, protoze jam mam www.h-fans.cz blokovane (prace) a dlouho jsem nebyl na jejich webuBulda píše:milosh píše:no to je, ale skoncit nemusi, staci platit hosting dal a web jede ne?CAD píše:Skoda, ze koncej. Nasel jsem tam plno veci. Delat v nakym takovym "hnuti" je nevdecna prace
a kolik to kostuje
treba kdyby prehodili hosting s nam, resp. k DDT (admin TF a diky nemu jede web) tak to maj zadaxBulda píše:milosh píše:no to je, ale skoncit nemusi, staci platit hosting dal a web jede ne?CAD píše:Skoda, ze koncej. Nasel jsem tam plno veci. Delat v nakym takovym "hnuti" je nevdecna prace
a kolik to kostuje
Jak je mozno se registrovat?? je tam par docela dobrejch rad a navodu, na ktery se clovek bez registrace nedostane, pokud je to tedy jeste mozne. Dekujemedark píše:Cau lidi, my nekoncime kvuli hostingu, ale protoze vsechno se meni, a my taky.
Uz je to moc davno, co jsme se jako nadsenci schazeli kazdej tyden na prehrade a poradali spolecne vyjizdky(ne zavody, vyjizdky), schazeli se v hospode na kofole(ci na necem jinem kdo neridil) a psali jeden clanek za druhym.
H-fans osazenstvo zestarlo, zacalo resit problem jakou podlahu domu namisto jakej vyfuk na svyho mazlika, a ikdyz pro nas porad auta znamenaji strasne moc a porad neco vymyslime, ladime a chystame, na to abychom vedli oficialni klub se strankama ktery budou v nejakym rozumnym case aktualizovany, uz to neni.
Tot asi tak to, co by clovek jmenem Alien, zakladatel klubu, chtel pravdepodobne rict, mluvil jsem s nim o tom a priblizne takhle to vidi.