co se červenáš??To je tvá prace??Ozzy_Vita píše:svanco1915 píše:zatim toto je to maras (teda mi se to libi(jestli někdo tot umí at napíše![]()
![]()

Moderátor: fonz
co se červenáš??To je tvá prace??Ozzy_Vita píše:svanco1915 píše:zatim toto je to maras (teda mi se to libi(jestli někdo tot umí at napíše![]()
![]()
he úplně stejnou značku má tatik akorát tam má OPKtomasVR6 píše:Moje autičko..
No mně se DAEWOO nikdy nelibilo!azpek1 píše:jj je to už taková plečka co moc nejede (97, 1,5 plná výbava)
I tak se mi nikdy nelibilo!!azpek1 píše:tak v tom roce nebylo špatné
Ale mě to baví, takže je to v pohoděsvanco1915 píše:pšššš neprozradim své zdroje pak ho každy bude pruditOzzy_Vita píše:svanco1915 píše:zatim toto je to maras (teda mi se to libi(jestli někdo tot umí at napíše![]()
![]()
Heh tak je to OZZY,tak si pohraj s mým autem!!Ozzy_Vita píše:Ale mě to baví, takže je to v pohoděsvanco1915 píše:pšššš neprozradim své zdroje pak ho každy bude pruditOzzy_Vita píše:![]()
![]()
... Když je čas, tak si pohraju..
Nejsem ty kámo!!svanco1915 píše:furt někde prudíš
No to teda fakt nejsem a ani nechci!!svanco1915 píše:no právě že nejsi já![]()
![]()
![]()
správně řečeno
Magora máš v trenkách!svanco1915 píše:no a tim že já nejsem takže ty jsi magore![]()
![]()
![]()
Aby Ti to Pipošu nebylo lítoPipotuning píše:Heh tak je to OZZY,tak si pohraj s mým autem!!Ozzy_Vita píše:Ale mě to baví, takže je to v pohoděsvanco1915 píše: pšššš neprozradim své zdroje pak ho každy bude prudit... Když je čas, tak si pohraju..
Díky kamo a to ještě není vše!!milosh píše:hosi, mate tam celkem pekny kary
pochvala potěší . málo kdo umí pochválitmilosh píše:hosi, mate tam celkem pekny kary