Jaký byste mi doporučili stroboskopy pro umístění do kufru? Chci oživit hudbu a tak nějak mě přepadla myšlenka tam dát stroboskopy. Ale chci nějaký hezký výbojky ne nějaký prcky do parkovaček . Ale zase cenově rozumně... Dík
Já to právě nechci dát do světel chci to mít venku (bez nějaké 'odrazové' vrstvy) takže potřebuju už nějaký vlastně hotový stroboskop který jen namontuju... trochu složitější ale snad k pochopení
Termik píše:Já to právě nechci dát do světel chci to mít venku (bez nějaké 'odrazové' vrstvy) takže potřebuju už nějaký vlastně hotový stroboskop který jen namontuju... trochu složitější ale snad k pochopení
Hm tak to joo ,tak to ty co si dal na ně odkaz budou idealní!
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+..... www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
Termik píše:Já to právě nechci dát do světel chci to mít venku (bez nějaké 'odrazové' vrstvy) takže potřebuju už nějaký vlastně hotový stroboskop který jen namontuju... trochu složitější ale snad k pochopení
a neni to trosku velky???
Rozměry: 160x160x170mm
No nazdar ty taky žiješ? Tak kdybys našel menší tak bych se nezlobil
Na druhou stranu si říkám kdybych tam dal ty Safety Car a nějak vymyslel do čeho to zasadit tak by to taky nemuselo být špatný.... Nemáte někdo nějaký videjko jak moc to bliká? Našel jsem dvě ale to byly normální Type-R a kvalita nic moc