Tohle je u Carbonu na shopu s tím že je to silně omezeno jako sběratelská edice a stojí to trošku víc - 1699. Pro exluzivitu balení předobjednávám. Jinak když už jsme u simulací - co GT legends? Tu mj. objednávám taky.

V sérii mi chybí jednička,Motorcity a Hot pursuit II,jinak mám komplet.L.A.M.A. píše:Se hned vole nerozciluj:) vsak ja mel jednicku taky a paril sem ji moc rad. To byli casi kdy sem mel doma P1 166 mhz a 32 mb ram:) sem byl nekdo....nostalgie ... mas ji jeste ? to uz je snad freeware ne?
K čemu je dobrej?
Hele ty hade...milosh píše:tak mi to nakonec nedalo a stahnl jsem to a jdu na to, za 15 minut demo stazeny, kdo mate lepsi vysledek ?:D
8minutmilosh píše:tak mi to nakonec nedalo a stahnl jsem to a jdu na to, za 15 minut demo stazeny, kdo mate lepsi vysledek ?:D
takovy pripojeni jeste existuje?Conscious píše:Hele ty hade...milosh píše:tak mi to nakonec nedalo a stahnl jsem to a jdu na to, za 15 minut demo stazeny, kdo mate lepsi vysledek ?:DJá to sosal 14 hodin.
![]()
![]()
![]()
kdyz sem to hral poprva rikala sem to stejneSpitfire píše:akorat sem to demo stahnul a zkusil a z toho jejich "drift" modu je mi na totalni bliti...
aby to nebylo naky spatne piratsky..D4rkR34p3r píše:Taky nakupuju..
Nakupuju sberatelskou edici, ale bude to bez bonusovyho DVD, tak dostanu 50% slevuqwer píše:aby to nebylo naky spatne piratsky..D4rkR34p3r píše:Taky nakupuju.... chce to braj jen od znami firmy..
Sákriš a kde to kupujete viděl sem ke koupi jenom dema...dyžtak SZD4rkR34p3r píše:Nakupuju sberatelskou edici, ale bude to bez bonusovyho DVD, tak dostanu 50% slevuqwer píše:aby to nebylo naky spatne piratsky..D4rkR34p3r píše:Taky nakupuju.... chce to braj jen od znami firmy..