njn žádné koláčky nedostanešBALI píše:kdybych to neměl přes celou čr,tak bych přijel na křtiny, pogratulovat a zapít![]()
![]()

Možná se ale do té doby přestěhuješ... máš ještě času

Tak nic noBALI píše:freeman se prokectam nahoru by mě dostala jen jedna a tam tam taky nechce
se přestěhujte na seVWer čech
v řádu letazpek1 píše:tak přece
nebo 9 měsícůFreeman_TKOZ píše: v řádu let
to spíšBALI píše:
nebo 9 měsíců
Kurňa jen za příplatekazpek1 píše:svoji známe, ale ty jako skvělí hostitel nám určitě zařídíš jiné
néé..mi stačí ta moje....azpek1 píše:svoji známe, ale ty jako skvělí hostitel nám určitě zařídíš jiné
tak nám ji udělá freeman tu děfk.....ehm ehm....Freeman_TKOZ píše:Kurňa jen za příplatekazpek1 píše:svoji známe, ale ty jako skvělí hostitel nám určitě zařídíš jiné
no mmnt..moje musí v 10domů......tagže aji pro mě..ju schovej do skříněazpek1 píše:tak ty si dověď tu svoji a Free ty pro nás zařiď jiné
příplatek?? Jaký?? Zveš a platíš ty ne???![]()
14 letéazpek1 píše:svoji známe, ale ty jako skvělí hostitel nám určitě zařídíš jiné
to je jedno...14 15........stejně se bude chlastatBALI píše:14 letéazpek1 píše:svoji známe, ale ty jako skvělí hostitel nám určitě zařídíš jiné![]()
co se asi bude slavit?![]()
![]()
![]()
Celé TFDitrTKOZ píše: néé..mi stačí ta moje....
2freeman..tak kolik lidí bude????
azpek1 píše:tak ty si dověď tu svoji a Free ty pro nás zařiď jiné
okééééj..no probléém...aspoň poznám tu bandu...mám vzít mixa??? aFreeman_TKOZ píše:Celé TFDitrTKOZ píše: néé..mi stačí ta moje....
2freeman..tak kolik lidí bude????
no dobytci no.........cobys čekal.....heheFreeman_TKOZ píše:azpek1 píše:tak ty si dověď tu svoji a Free ty pro nás zařiď jiné
To by se vám líbilo co???![]()
to nevim,jestli se ti povede... lidi tady maji problem přijet na sraz kterej maji za barákem...Freeman_TKOZ píše:
Celé TF
Cože.....BALI píše:kolik lidí se neví,bo freeman ještě neví,zda to nebudou dvijčatači trojčata