Moderátor: T-O-M
a to jeste nevis ze ho dostal gratis za nakup nad 200kcproktorcz píše:víte co mě nejvíce dostává ?!
auto za čtvrt milionu a voňavej stromeček z penny marketu za 8 korun
Danecek píše:a to jeste nevis ze ho dostal gratis za nakup nad 200kcproktorcz píše:víte co mě nejvíce dostává ?!
a jaký je poměr ceny tvýho 7mičkovýho bavora(pokud auto avataru je tvý) a plechovky od redbullu co se ti válí po sedačkou?proktorcz píše:víte co mě nejvíce dostává ?!
Videl jsi me nekdy z mlhovkama? To bylo z ciste bezpecnostich duvodu...Slavisimo píše:koukam breta mlhovkar. BTW. tam se jezdily zavody drive co? jestli je to tam kde myslim teda.
ten kopec je nad Berounem a začíná hned za tou cedulí (viz foto) a ano je to směr Kladnoprovocation píše:to je mezo berounem a kladnem, coo? To je luxusni cesta 8)8)8)
T-O-M píše:kosh >> "19 z M3 na M3![]()
na takový auto bych byl opatrnej, lidi jsou fakt s***ě, co neukradnou to poškrábou, ruce jim sekat
ještě sechci zeptat - SMG nebo manuál?
bohhy >> tohle téma jsem zakládal..nějakej ten pátek už to je, mrkni na datum, jinak ten kopec se mi moc líbí.
pokud jde o to přijet do Berouna, tak v tom nevidim problem, nemam to daleko, doufam že příští sezónu bude u vás nějaký to přátelský setkáníčko, rád přijedu na kus řeči pokud budu pozvánnaposled jsem byl v Berouně někdy v září to když jsem vočumoval bazáče na plzeňský.
kosh píše:T-O-M píše:kosh >> "19 z M3 na M3![]()
na takový auto bych byl opatrnej, lidi jsou fakt s***ě, co neukradnou to poškrábou, ruce jim sekat
ještě sechci zeptat - SMG nebo manuál?
bohhy >> tohle téma jsem zakládal..nějakej ten pátek už to je, mrkni na datum, jinak ten kopec se mi moc líbí.
pokud jde o to přijet do Berouna, tak v tom nevidim problem, nemam to daleko, doufam že příští sezónu bude u vás nějaký to přátelský setkáníčko, rád přijedu na kus řeči pokud budu pozvánnaposled jsem byl v Berouně někdy v září to když jsem vočumoval bazáče na plzeňský.
manual