alfa romeo 156 1.9 jtd - 1998
mitsubishi galant 2.0 td - 1997
ford mondeo combi 1.8 tcdi - 1999
VW passat 1.9tdi - 1997
skoda fabia 1.9sdi - 2000
co byste a proc vybrali?? popripade doporucte neco jineho

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
u m ne na prvním míste galant kombi - krásné a dobré autoChaindler píše:felda nam konci, mam za ukol najit neco do 120, tata chce naftu a mama chce pekny a poradne velky auto, nasel jsem toto, vicemene to vyhovuje vsem, tatovi motor, mame vzhled a vybava
alfa romeo 156 1.9 jtd - 1998
mitsubishi galant 2.0 td - 1997
ford mondeo combi 1.8 tcdi - 1999
VW passat 1.9tdi - 1997
skoda fabia 1.9sdi - 2000
co byste a proc vybrali?? popripade doporucte neco jineho
Nebude, ty Passaty se pohybujou okolo týdle ceny, vem si že je to už 10 let starý auto když je to rv97Rudi píše:tak ten passat bude jedině zhuntovanej...
za 120 tisíc TDIčkovýho passata seženeš v hrozným stavu, fakt věř tomu....ono i benzína třeba 1,8 T seženeš za 120 K, ale bude v bídným stavu, ty vcelku dobrým začínaj teprve od 150 KTrhyy píše:Nebude, ty Passaty se pohybujou okolo týdle ceny, vem si že je to už 10 let starý auto když je to rv97Rudi píše:tak ten passat bude jedině zhuntovanej...
tata mel opela jako sluzebaka a rika, ze si od nej chce zase odpocinoutmilosh píše:chybi mi tam astra G, velky auto, levny dily atd..
nissan a jakej model myslis? me by se libila ta posledni almera, ale to je zase drahyrufe píše:co Nissan ?
primera...za 120 v dízlu pokud chces neco sezenes....Chaindler píše:nissan a jakej model myslis? me by se libila ta posledni almera, ale to je zase drahyrufe píše:co Nissan ?
a to bmw, libi se mi i tatovi, ale rika, tohle jsou luxusnejsi auto, to budou drahy dily, jak je to vlastne s ND?
primera je hlavne v interieru desne tesná a malá, žádnej prostor...Chaindler píše:ta primera mi v interieru prijde docela chuda
To bych se hadal, nevim jak p11 , ale p 10 a p11C co mam ted, je v porovnani s vectrou, octavii, mazdou 6 apodobnyma autama vetsi nebo stejne velika (+-) . Zkracene- Interier vozu odpovida standartu stredni tridy vozů... Napsal sem tydle auta protoze ve vsech sem nejaky ty KM at uz jako spolujezdec nebo ridic najezdil. Mozna by se to dalo najit nekde netu...Idaho píše:primera je hlavne v interieru desne tesná a malá, žádnej prostor...Chaindler píše:ta primera mi v interieru prijde docela chuda