Registrace do Tuning Clubu Brno
vykat mi nemusis, su taky z komina
a nerikam zes je koupil v hypernove, je to jen ten styl. modry ledky v naraznicih, modry ledky na bocich, modry ledky za sklem, ostrikovace skel modre svitici... proste tak to je. chtels vysvetleni, a ja myslim ze todle zni celkem rozumne. radsi nez modry ledky a pytel na salcpaku, popr sportovni pedaly za 400 si dosetri a kup alu kola... kola delaj auto, ne ledky...

cerna xsara cira optika jl audio rockford fosgate boston acoustics a radia stridam jak na bezicim pasu 

Jo od vcerejska lolTOm píše:Proc slava nezamestnanymGoldies píše:Tak pokus cislo 4 o zaslani odpovedi...
Co se tyka dozorci rady, uz tak je dost velka... To je pravda... Na ty navrhy ve stanovach se tesim. Vsak v maly ctvrtek to probereme, ale hlavne to asi probereme uz zitra.
!!JO A TAKY SLAVA VSEM NEZAMESTNANYM!!Tz ses bez prace nebo co<?
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
http://www.tuzing.com
to ti trochu napovi
Proste to neni vo tom dat si po aute LEDky,NALEPIT si na vicko od nadrze imitaci hliniku nalepit naskla cernou(faialovou):o)) folii na okna a pres strechu "rychly pruhy"
Z toho pak vznikaji "stromecky"
to ti trochu napovi

Proste to neni vo tom dat si po aute LEDky,NALEPIT si na vicko od nadrze imitaci hliniku nalepit naskla cernou(faialovou):o)) folii na okna a pres strechu "rychly pruhy"
Z toho pak vznikaji "stromecky"
Komín
HIHIHI. Z Komina? Tak to je goool. Neparkujes nahodou pred domacima potrebama? Jedna Xsara tam stava a ma cirou optiku vzadu. Ses to ty???jenicekkk píše:vykat mi nemusis, su taky z kominaa nerikam zes je koupil v hypernove, je to jen ten styl. modry ledky v naraznicih, modry ledky na bocich, modry ledky za sklem, ostrikovace skel modre svitici... proste tak to je. chtels vysvetleni, a ja myslim ze todle zni celkem rozumne. radsi nez modry ledky a pytel na salcpaku, popr sportovni pedaly za 400 si dosetri a kup alu kola... kola delaj auto, ne ledky...
Xsara
Tak to je teda fakt gool. Mozna jsi me taky uz videl. Jezdim zlatym Matizem po Komine jako hovadojenicekkk píše:jojo, to sem ja...

Re: Xsara
Nezkusime??SPEEDY píše:Tak to je teda fakt gool. Mozna jsi me taky uz videl. Jezdim zlatym Matizem po Komine jako hovadojenicekkk píše:jojo, to sem ja...Co takhle zkusit u vozovny mensi sprintik? hih.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Tot otazka na kteou neumim odpovedet...Tailer píše:Muzu se zaregistrovat i kdyz nejsem z BRNA?
Pokud budes jezdit nekam na srazy....To uz necham na "veleni"

Ale kazdopadne tu mame kamosa co ma taky Corrado,tak ti muzu dat kontakt a muzete pokindat,ma teda ale 2.0 16V...
A taky si ted mimochodem dela muziku....
Re: HI-FI
Subwoofer nicim nenahradis......Ale zase s tim tvym kufrem....To si musis najit prioritu..SPEEDY píše:Poradte mi. Chci dat do auta nejakou lepsi muziku, ale ted nevim. Je lepsi koupit basovou tubu, nebo jen bas. repro a vrazit je do plata s ostatnima?

HMMM....DikyZ_P píše:Subwoofer nicim nenahradis......Ale zase s tim tvym kufrem....To si musis najit prioritu..SPEEDY píše:Poradte mi. Chci dat do auta nejakou lepsi muziku, ale ted nevim. Je lepsi koupit basovou tubu, nebo jen bas. repro a vrazit je do plata s ostatnima?
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Je to v pr..li. Love zadny a co ted?byt studej chudent je silenySPEEDY píše:HMMM....DikyZ_P píše:Subwoofer nicim nenahradis......Ale zase s tim tvym kufrem....To si musis najit prioritu..SPEEDY píše:Poradte mi. Chci dat do auta nejakou lepsi muziku, ale ted nevim. Je lepsi koupit basovou tubu, nebo jen bas. repro a vrazit je do plata s ostatnima?
speedy: v klidu, su taky student, mziku mam, ted jedu pryc, ale v utery se vracim, tak pak zavolej na 608863704 a domluvime se, nejakou muziku za levno ti urcite budu schopnej namichat... a sprintik taky 

cerna xsara cira optika jl audio rockford fosgate boston acoustics a radia stridam jak na bezicim pasu 

O.K. to beru! Urcite se nejak ozvu. Ve ctvrtek bych se chtel jet podivat k ustredaku, takze to bude v poho. Mej se !jenicekkk píše:speedy: v klidu, su taky student, mziku mam, ted jedu pryc, ale v utery se vracim, tak pak zavolej na 608863704 a domluvime se, nejakou muziku za levno ti urcite budu schopnej namichat... a sprintik taky

Sraz
Ahoj lidi, tak jak? bude se konat tento ctvrtek dalsi sraz u Ustredniho hrbitova?
Doufam, ze jo, pac jsem tam jeste nebyl.....

Re: Sraz
HURAATOm píše:Urcite budeSPEEDY píše:Ahoj lidi, tak jak? bude se konat tento ctvrtek dalsi sraz u Ustredniho hrbitova?![]()

hehe to bych te mohl zneuzit a jet s tebou.SPEEDY píše:HURAATOm píše:Urcite budeSPEEDY píše:Ahoj lidi, tak jak? bude se konat tento ctvrtek dalsi sraz u Ustredniho hrbitova?![]()
Doufam, ze jo, pac jsem tam jeste nebyl.....Tak to musim urcite prijet

Zalezi na tom, odkud jsi????TOm píše:hehe to bych te mohl zneuzit a jet s tebou.SPEEDY píše:HURAATOm píše: Urcite budeTak to musim urcite prijet
..co rikas<???Sem totiz bez auta a MHD to mam pres cely brno
Musim rici ze LAMY co si neumi najit ani vlastni avatar do fora sou u me CHUDACI.
jak potom muzou vubec ridit auto..????? ze SPEEDY

jak potom muzou vubec ridit auto..????? ze SPEEDY

Naposledy upravil(a) hobborg dne 14 srp 2004 13:50, celkem upraveno 1 x.
Re:
ABY SES NEPOSRAL DEBILE !!!! Hled si svyho a na mne se vyserhobborg píše:Musim rici ze LAMY co si neumi najit ani vlastni obrazek do fora sou u me CHUDACI.![]()
![]()
![]()
jak potom muzou vubec ridit auto..????? ze SPEEDY![]()
Prosim o radu