bych to viděl spíš na servisní tramvaj na těch kolechfufu píše:....... i Technický služby maj už tuzing auta

A to potěší.Brutus píše:překopáváš nissana, jo?
To je skoro na 100%Brutus píše:Hele, Anděli, je možný, že sem tě viděl dneska kolem 14:15 na senovážným v čb?
V červenejch montérkách, co?Anděl píše:To je skoro na 100%Brutus píše:Hele, Anděli, je možný, že sem tě viděl dneska kolem 14:15 na senovážným v čb?
No tak to bych se asi fakt lekl.Brutus píše:V červenejch montérkách, co?Anděl píše:To je skoro na 100%Brutus píše:Hele, Anděli, je možný, že sem tě viděl dneska kolem 14:15 na senovážným v čb?Sem ti chtěl zaklepat na okýnko, když si stál na červenej, ale bál sem se, že ten šok nepřežiješ...
Jel jsem pro zesilovač TERA - MA112 47dB s výstupní úrovní 119dBuV.Počet vstupů 6, frekvenční rozsah VHFI (47-68MHz) 44dB, FM (88-108MHz) 44dB, 2X VHFIII (174-230MHz) 44dB, UHFIV (470-606MHz) 44dB, 2X UHF (470-862MHz) 44dB, výstupní úroveň 119dBuV, šum 5dB (VHF), 7dB (UHF).Brutus píše:jo, tak nějaký "zboží", jo? a co, tráva, hašiš, piko...?
Tak jo.Brutus píše:nepokoušej se nás tu oslnit cizíma slovama...![]()
Tak je zítra přivez.Brutus píše:jo, já vyštrachám nějaký vod včera
ještě mi nezapomeň spočítat aerodynamický odpor křídla....Brutus píše:Tak to si přijeď...mě zítra čeká výpočet uložení hřídele okružní pily...a pokud to pude dobře tak snad i část (doufám, že velká část) výkresů...