Tobě musí už každou chvilku upadnoutDitrTKOZ píše:jo no...už se mi třepe ruka.....azpek1 píše:Tak co je s těmi fotkami????![]()

Tobě musí už každou chvilku upadnoutDitrTKOZ píše:jo no...už se mi třepe ruka.....azpek1 píše:Tak co je s těmi fotkami????![]()
bohuželmanijak píše:Tobě musí už každou chvilku upadnoutDitrTKOZ píše:jo no...už se mi třepe ruka.....azpek1 píše:Tak co je s těmi fotkami????![]()
Hoši sorry... dneska jsem v odrách tak jsem to tu nemohl dát...azpek1 píše:Tak co je s těmi fotkami????
zase lížeš tu nezletilou mamču jo???Freeman_TKOZ píše:Hoši sorry... dneska jsem v odrách tak jsem to tu nemohl dát...azpek1 píše:Tak co je s těmi fotkami????
Zas plodíš další děcko?Freeman_TKOZ píše:Hoši sorry... dneska jsem v odrách tak jsem to tu nemohl dát...azpek1 píše:Tak co je s těmi fotkami????
Hlavně at nejsou podobní AŠPIKOVI!azpek1 píše:ja to říkam furt: DVOJČATA TO JISTÍ![]()
No právě ,že vím když tě vidím!azpek1 píše:PROČ???? Víš jak málo krásných lidí chodí po světě???![]()
No raději nic!azpek1 píše:![]()
![]()
co k tomu dodat???
Trochu nechápu o čem teď mluvíš!Freeman_TKOZ píše:Ašpikovy...? a pak proč si je tak jistý tím otcovstvím
Pak by byl otec on a už by mi bylo jasné proč si byl tak jistý že to dítě budePipotuning píše:Hlavně at nejsou podobní AŠPIKOVI!
Že aspik je otcem s mojí kráskouDitrTKOZ píše:zase se tu řeší děcka????
Aspoň mám otcoství z krku a ty si to můžeš s podpisu dát pryč...azpek1 píše:NO, ty o tom nevíš??? Sme ti to asi zapoměli říct![]()
azpek1 píše:taky možnost![]()
ale v kolonce otec bude napsaný Free