Moderátor: Dave0401
Dan píše:za to muze Viking.....hovadko jedno prerostle
Nějaká půlkulona byla včera v PZKO ve Stonavě no....batman může potvrditHanuš píše:Tak ta pulkolona probehla v pohode... kvadro ciste, nikam jsem sebou neprasknul. A tem babam to v spolecenskym pekne sikne![]()
Rozhodli jsme se z "pulky" pro presun do Stodoly... taxik "Stonava-Havr"... taxibus 8+1=300 Kč... takze skoro zadarmiko.muzu doporucit. Byl jsem ve Stodole po 3x v zivote. A furt ten stejny dojem. Podnik na ****. Hudba jak "klepani rizku", pivo jak brecka. Neni nad obyc hospy, nebo Roxbery
![]()
PS: ja se uz nedivim, ze DAVE ma tak kvalitni zvukovou aparaturu v aute. Vzdyt kam se podivat je tvoje rodina. Vy mate tu hudbu nejak moc v krvi. Bo tvuj bratranek Maro je DJ ve Stodole
Tak tam jsem vcera bylremix píše:Nějaká půlkulona byla včera v PZKO ve Stonavě no....batman může potvrditHanuš píše:Tak ta pulkolona probehla v pohode... kvadro ciste, nikam jsem sebou neprasknul. A tem babam to v spolecenskym pekne sikne![]()
Rozhodli jsme se z "pulky" pro presun do Stodoly... taxik "Stonava-Havr"... taxibus 8+1=300 Kč... takze skoro zadarmiko.muzu doporucit. Byl jsem ve Stodole po 3x v zivote. A furt ten stejny dojem. Podnik na ****. Hudba jak "klepani rizku", pivo jak brecka. Neni nad obyc hospy, nebo Roxbery
![]()
PS: ja se uz nedivim, ze DAVE ma tak kvalitni zvukovou aparaturu v aute. Vzdyt kam se podivat je tvoje rodina. Vy mate tu hudbu nejak moc v krvi. Bo tvuj bratranek Maro je DJ ve Stodole