mobileus píše:videl sem to ve skutecnosti a ve skutečnosti to vypada o dost líp
FakT ? Kde? jinak díky za pochvalu....
jj fakt na křižovatce u metra staroměstská a hnal sis to rovně možná bych řek že i snad na oranžovou bo červenou bylo to odpoledne když sem jel ze školy myslim že pátek bo dřív
na červený nejezdim max oranžový. V pátek jsem tam jel asi kolem půl třetí
Fáboš píše:
FakT ? Kde? jinak díky za pochvalu....
jj fakt na křižovatce u metra staroměstská a hnal sis to rovně možná bych řek že i snad na oranžovou bo červenou bylo to odpoledne když sem jel ze školy myslim že pátek bo dřív
na červený nejezdim max oranžový. V pátek jsem tam jel asi kolem půl třetí
me se nelibi ta barevna kombinace, je to mdly... Nerikam dat nejakou ouchylnou barvu, ale trochu ladit...
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
Chester píše:a co cela kapota? a to budes delat stejne jako ja jenomze stribrny jo?
NO to jeprávě to co mě sere, měl jsem to v plánu už hodně dlouho, ale nebyly peníze no a ty jsi to mezi tim udělal tak jak jsi to udělal, takže budu vypadat, ež kopíruju......
Chester píše:a co cela kapota? a to budes delat stejne jako ja jenomze stribrny jo?
NO to jeprávě to co mě sere, měl jsem to v plánu už hodně dlouho, ale nebyly peníze no a ty jsi to mezi tim udělal tak jak jsi to udělal, takže budu vypadat, ež kopíruju......
a stejne vam oboum delam navrhy ja tak je to na me
tak pročs to tentokrát tak zkurvil
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Fáboš píše:
hele me to nevadi ja stejne po zime opoustim tenhle svuj napad takze ti ho rad prenecham a stejne mas jinou barvu?
Fáboš píše:Jenom mě tak napadlo, jaký by jste mi doporučili kola? chtěl bych nějakou změnu ale zůstal bych u 15tek.
vysvětlete mu fšichni že 16" budou lepší
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Fáboš píše:Jenom mě tak napadlo, jaký by jste mi doporučili kola? chtěl bych nějakou změnu ale zůstal bych u 15tek.
Ale hovínko, mně 15ky vyhovujou, chci stejně podvozek, tak to nebude ani tolik znát.
sezen vtickovej podvozek, rekl bych, ze je to takovej kompromis, k tomu nejaky kola k 195/55/15 treba taky vtickovy na kterejch je ladenej
me uz zbejva sehnat ty kola ale nikde nejsou
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Panda píše:
Ale hovínko, mně 15ky vyhovujou, chci stejně podvozek, tak to nebude ani tolik znát.
sezen vtickovej podvozek, rekl bych, ze je to takovej kompromis, k tomu nejaky kola k 195/55/15 treba taky vtickovy na kterejch je ladenej
me uz zbejva sehnat ty kola ale nikde nejsou
no kdysi dávno už jsem se ptal jakej je rozdíl mezi mým podvozkem a vtíčkovym a nikdo mi nebyl schopnej cokoli říct, chtěl bych trochu přitvrdit a snížit těžiště auta tak max o 4 cm: jinak zůstanu u profilu pneumatik 195/50/15 myslim, že by to neěl bejt tak závratnej problém.