Beaver píše:Kdyz uz jsem u toho, zhruba stejne k smichu jsou lide s FWD, co maji vzadu vyrazne sirsi plaste
pokud je to auto pretacivy, tak na okruhu by to logiku melo ne?
Pokial je fwd vyrazne pretacave, tak to treba riesit geometriou, pripadne jemne rozsirit rozchod vzadu, cize zmenit ET alebo dat podlozky (s mierou). Kazdopadne FWD s 1200 kilami a vykonom 74 kW, ktore ma vzadu 215 gumy je docela na smiech
Beaver píše:Kdyz uz jsem u toho, zhruba stejne k smichu jsou lide s FWD, co maji vzadu vyrazne sirsi plaste
Pokial je fwd vyrazne pretacave, tak to treba riesit geometriou, pripadne jemne rozsirit rozchod vzadu, cize zmenit ET alebo dat podlozky (s mierou). Kazdopadne FWD s 1200 kilami a vykonom 74 kW, ktore ma vzadu 215 gumy je docela na smiech
Tomu se říka STYLING ,kdyby jsi to ještě nepochopil víš! Já nepotřebuji auto na okruh!
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+..... www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
Danecek píše:
Tomu se říka STYLING ,kdyby jsi to ještě nepochopil víš! Já nepotřebuji auto na okruh!
Jo takhle
Takze sice vies, ze je to nebezpecne, ale hlavne, ze je to hezke
Aj telku domov si kupis podla toho ako vypada a je ti jedno, ze ma otrasny obraz aj zvuk a bude ti vyhadzovat istice...?
Tak to ses teprv machr
Gusto píše:
Jo takhle
Takze sice vies, ze je to nebezpecne, ale hlavne, ze je to hezke Tak to je trochu něco jinýho ne? z takovím autem jedeš jednou maximálně dvakrát týdně. a když jezdíš normálně tak seti nemúže nic stát.
Aj telku domov si kupis podla toho ako vypada a je ti jedno, ze ma otrasny obraz aj zvuk a bude ti vyhadzovat istice...?
Tak to ses teprv machr
Lukaash píše:nechce to dat nejaky moderator do stylingu?
diky...
jojo, tiez si myslim. v sekcii tuning to zdaleka nema co robit.
pripadne zalozit podsekciu tuzing...
obcas by se to tady uzivilo
jinak Gusto ... projes si kdyztak cely thread ... myslim ze uz tu bylo vse co mas na srdci uvedeno (nechci te nejak omezovat, to v zadnem pripade, jen ti chci usetrit nervy a mozna i cas )...
Pipotuning píše:To ,že on ma 200sx a jezdí s tím jak hovado takže by to sezul a spálil za chvíli!
Tak je to hovado.
chtěl sem tím říct že kdybych si natáhnul 195tky na zadní kola na sve 8" ráfky tak by to bylo sice do A...podle váz krásné,ale nedovedu si stím představit situaci při jízdě v boost režimu.
Butcho píše:Nechci ti do toho kecet ale to je tím že ta guma je tak široká. Já si myslím ža na 7,5 je to moc.
No je to rozměr co tam má být a je uplně rovná s ochranou ráfku! Ale příští měsíc dávám kola na leštění tak budu obědnávat new pneu a bude tam 195/40/16 a to bude maso-límec ven z gumy!
kdyby se melo resit vsechno co je jen na okrasu tak by tady to forum nemuselo ani byt. To by pak vsichni jezdili v autech bez laku, bez chromovanych kol, bez lambo doors, nebyl by zadnej cult style, nic takovyho, jen ty ciste ucelovy plechovky. Kdo rika ze vsichni chcou mit jen auta co pojedou ale nevypadaji
Kua proč prostě pořád tuningáři nechápou že existuje někdo (jaká to pošetilá myšlenka) kdo upřednostňuje vzhled před výkonem, jakoby se houbař smál filatelistovi proč sbírá známky když přece jen houbaření je jediný správný koníček
To sou pořád jen samý narážky k čemu hezký auto když nemá výkon atd. a k čemu kua výkoný auto který je hnusný jak prdel
Nejlepší je skloubit to dohromady, bohužel někdo holt nepřenese styling přes srdce a musí do všeho kecat protože on má pod kapotou 300 kobyl tak je king a všemu rozumí a všude byl dvakrát