tos byl ty joo??, nevim už coste řikali, akorát že tě serou moje porsche pokličkyBALI píše:jsme ti to řikali už na uatoshow,když jsme tě porotcovalikláca píše:no jo, auto je jaký jeBALI píše:klácu jsem viděl na Autoshow a je to jedna z nej fabii v čr,ale ještě tomu hodně věcí chybí(byl to classic, tak to jde poomalu-udělat stoho auto) , pracuje se naněm postupně neni čas a hlavně peníze
![]()
![]()
a copak bys tam ještě přidal(kromě válce) když toho hodně chybí
Amogh Combi Styling - absolutne decentne
Re: Amogh Combi Styling - absolutne decentne
tys je nakonec vzal za tech 5600?? ze si ted rikal na skodahome ze je mas za 7000 kdyz si je chtel prodavatsvanco1915 píše:ja vím ja to myslel jinak , amogh možná pochopi , jak minulemilosh píše:2 svanco: www.x1.cz
Touran BMM
- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
kláca píše:tos byl ty joo??, nevim už coste řikali, akorát že se tam nehoděj moje porsche pokličkyBALI píše:jsme ti to řikali už na uatoshow,když jsme tě porotcovalikláca píše: no jo, auto je jaký je(byl to classic, tak to jde poomalu-udělat stoho auto) , pracuje se naněm postupně neni čas a hlavně peníze
![]()
![]()
a copak bys tam ještě přidal(kromě válce) když toho hodně chybí
![]()
jinak jsem to byl já no
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
no však se taky nechci srovnávat s šoukárama co nějaký soutěže vyhrávaj apod.BALI píše:kláca píše:tos byl ty joo??, nevim už coste řikali, akorát že se tam nehoděj moje porsche pokličkyBALI píše:jsme ti to řikali už na uatoshow,když jsme tě porotcovali![]()
![]()
jinak jsem to byl já nomáš to hezký,ale abys měl úspěchy v těhle soutěžích to nestačí
nevim nezjistoval jsem je púce na ne stejne nemam, ale jestli je chces tak neni problem aby si zase napsal na ten kontakt co jsem ti jiz davalsvanco1915 píše:ja psal že v době kdy jsem je kupoval stály 7000 což je fakt nebo oficilani cena byla taková
jestli jsi to tak pochopil tak je to bud moje chyba v napsani nebo si mě nepochopil
tak co tyhle jen se ptám řekni NE a je to
Touran BMM
- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
- svanco1915
- Kontaktovat uživatele:
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
mně se líbí
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
provocation píše:a bude z toho zase seriova fabkakláca píše:kola bych dal jiný, kapotu taky předělat a jiný clonítko na okně, a strhnout, nebo láknout lištu na dvéřích, jinak gut![]()
![]()
(toť můj názor)
to uplně ne, ale bude kapánek jiná
ty kola na fábku

www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
- Mike Mad
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to je bombicka, jako prava 
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
jj kroci umí.. sice to má někdy křivý ale umí vid kubíku 
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
kubík skalickejFazeey píše:jj kroci umí.. sice to má někdy křivý ale umí vid kubíku
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
kubík vosolsobě dostPanda píše:kubík skalickejFazeey píše:jj kroci umí.. sice to má někdy křivý ale umí vid kubíku
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu