Přečíst to umi každý magor ale říkám že se to bylbě vyslovuje!svanco1915 píše:no právě ja to umím přečist

Moderátor: fonz
Přečíst to umi každý magor ale říkám že se to bylbě vyslovuje!svanco1915 píše:no právě ja to umím přečist
hoj magoresvanco1915 píše:magore čus
čest kápo MAGORE!azpek1 píše:čau magoři
češč svancomagoresvanco1915 píše:čau pipomagore
jasan herr generalsvanco1915 píše:to jo jen ti říkam jak to funguje
svanco1915 píše:jasan herr modereister
Tomu komu se to vyslovuje libově tak musí mit buď nakousnutý jazyk nebo byt bez zubu woe!dan7211 píše:musíš si rozmotat jazyk vole vyslovuje se to libověPipotuning píše:Přečíst to umi každý magor ale říkám že se to bylbě vyslovuje!svanco1915 píše:no právě ja to umím přečist![]()
Znáš vubec pravý význam slova ARTIKULOVAT??tak ti mo rozepiš tady!!dan7211 píše:ty stačí umět normálně artikulovat!!![]()
když to neumíš vrat se zpět do školy!
ARTIKULOVAT- vyslovovat hlásky, vyjadřovat se!Pipotuning píše:Znáš vubec pravý význam slova ARTIKULOVAT??tak ti mo rozepiš tady!!dan7211 píše:ty stačí umět normálně artikulovat!!![]()
když to neumíš vrat se zpět do školy!![]()
Aspoň jedna z mála věcí!!dan7211 píše:no já to nepotřebuju já to vyslovit umímsvanco1915 píše:klidně se mužete ještě lečit
tak to bylo opravdu směšné!!! Víš co jsi udělal když jsem do tebe prudil ???Pipotuning píše:Aspoň jedna z mála věcí!!dan7211 píše:no já to nepotřebuju já to vyslovit umímsvanco1915 píše:klidně se mužete ještě lečit![]()
už dávno néé-běž si ven zahajlo... a nebo chodit po městě a křičet sprostě jak dlouho ti to vydrží!svanco1915 píše:cenzura
soboda slova
![]()
![]()